Aikataulu, säännöt ja kokoonpano virallisesti julkistettu Pattaya Music Festival 2021:lle

Pattaya -

Pattaya City on virallisesti julkistanut Pattaya Music Festivalin aikataulun, säännöt ja kokoonpanon, joka järjestetään neljänä viikonloppuna marraskuusta joulukuuhun.

Päätöskokous pidettiin eilen (26th) Pattayan kaupungintalolla.

Pattaya Music Festival järjestetään neljänä viikonloppuna. Ensimmäinen viikko alkaa 5th marraskuuhun 6th Pattaya Beachillä.

Tänä ensimmäisenä viikonloppuna ajetaan kolme vaihetta, jotka koostuvat ensimmäisestä vaiheesta lähellä Dusit Thani -hotellia, toinen vaihe on päävaihe Central Pattaya Beachillä ja kolmas vaihe lähellä Royal Garden Plazaa.

Toinen viikko on 12th ja pidetään Jomtien Beachillä ja 13. marraskuutath Koh Larnilla Nuan Beachillä sekä toisena päivänä Jomtien Beachillä.

Sen jälkeen pidetään kahden viikon tauko, koska Loy Krathongin tapahtumat järjestetään viikonloppuna 19. marraskuuta ja viikonloppuna 26. marraskuuta on kauan odotettu ilotulitusfestivaali.

Musiikkifestivaalin kolmas viikko jatkuu joulukuun alussa ja on 3.-4. Lan Poe Naklua Public Parkissa.

Neljäs viikko on 10. joulukuuta - 11. joulukuuta Pattaya Beachillä.

Pattaya Beach Road suljetaan Pattaya Beach Roadin Soi 4:n sisäänkäynniltä Soi 10:een ensimmäisellä viikolla klo 4–00.

Yli 50 laulajaa ja musiikkibändiä esiintyy joka viikonloppu useilla lavalla. Nykyinen kokoonpano (joka voi vielä muuttua, varoittivat järjestäjät) on alla. TPN media huomauttaa, että tämä tapahtuma on suunnattu kotimaisille thai-matkailijoille eikä ulkomaisille turisteille, joten kokoonpano on olennaisesti 100% thaimaalaisia ​​taiteilijoita.

Jotkut tärkeimmistä thaimaalaisista laulajista ja bändeistä, jotka esiintyvät ensimmäisenä viikonloppuna, ovat Carabao, Urboy TJ ja Polycat, Labanoon, The Parkinson ja muut.

Toisella viikolla on Num Kala, Cocktail, Paradox, Singto ja paljon muuta. Kolmannella viikolla esiintyy Violette Wautier, Twopee Southside, suosittuja thaimaalaisia ​​rap-artisteja ja paljon muuta.

Neljännellä viikolla on hedelmäpeli, Jetset'er, Yes' sir Day ja paljon muuta.

Festivaalin sääntöjen mukaan Pattaya Cityssä on heidän lausuntojensa mukaan 500 henkilön raja jokaiselle näyttämöalueelle.

He varaavat oikeuden päästää lava-alueille vain täysin Covid-19:ltä rokotetut henkilöt, jotka tarkistavat rokotusasiakirjat porteilla.

Lämpötilamittaukset ja käsidesiä on saatavilla kaikilla tapahtuma-alueilla.

Sosiaalinen etäisyys vaaditaan samoin kuin maskin käyttö, vaikka tapahtumat ovat ulkona.

Konserttitiloissa on selkeät istumapaikat ja tietyt tilat osallistujille.

Droonit ovat kiellettyjä tapahtumassa.

Vaikka virallista lausuntoa ei ole annettu, laajalti odotetaan alkoholin olevan kiellettyä tapahtumassa. Lehdistön ajan baarit, yöelämä ja viihdepaikat pysyivät suljettuina valtakunnallisesti hallituksen Covid-19-valtuutuksen perusteella, ja oli epäselvää, sallitaanko ne avata ainakin muutaman ensimmäisen musiikkiviikonlopun aikana. Lopullinen päätös ruoan suhteen oli myös tehty. Aiemmissa ilmoituksissa oli kerrottu, että järjestäjät harkitsivat ruokamyyjien ja -kojujen lopettamista tänä vuonna huolissaan siitä, että ihmiset ottavat naamioita alas syömään, mutta tilanne on voinut muuttua. Järjestäjät totesivat kuitenkin, että kaikkien näytteilleasettajien ja tapahtumiin osallistuvien on suoritettava ATK-pikatesti. Mahdollisuus suorittaa testi ennen tapahtumaan tuloa olisi myös ilmeisesti saatavilla.

Järjestäjät sanoivat myös, että ihmiset eivät saisi katsoa tapahtumia alueilta, jotka eivät ole aidatulla, valvotulla, sosiaalisesti erillään olevalla alueella, kuten pylväiden tai porttien ulkopuolelta, kuten aikaisempina vuosina, mutta oli epäselvää, kuinka tämä pannaan täytäntöön.

Tarjoamme täyden kattavuuden tapahtumasta kaikkina tulevina viikonloppuina ja toivomme näkevämme monia teistä siellä!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.