Chonburi ilmoittaa 245 uudesta ja vahvistetusta Covid-19-tapauksesta ja 2 uudesta kuolemantapauksesta

Poimintoja:

  • 245 uutta vahvistettua Covid-19-tapausta Chonburissa tänään

  • 514 ihmistä toipui ja päästettiin hoitoon

  • 2 uutta kuolemaa

Thän Chonburi Department of Public Health ilmoitti 245 uutta ja vahvistettua Covid-19-tapaukset tänään ja 2 uutta kuolemaa, 26. lokakuuta.

Tämä tekee yhteensä 99,486 19 Covid-5,746-tapausta nykyisen tartuntakierroksen aikana, joista 701 XNUMX ihmistä on edelleen lääkärinhoidossa/valvonnassa ja yhteensä XNUMX rekisteröityä kuolemantapausta Chonburissa tämän äskettäisen infektiokierroksen alkamisen jälkeen huhtikuun alussa. .

Lisäksi 514 ihmistä vapautettiin ja toipui eilen Chonburissa. Yhteensä 93,039 19 ihmistä on nyt vapautettu sairaanhoidosta ja toipunut Chonburista tämän nykyisen Covid-XNUMX-aallon alkamisen jälkeen.

Mitä tulee eilen kahteen uuteen kuolemaan, ne olivat läheisiä kontakteja aikaisemmista vahvistetuista tapauksista perheissä Chonburin kansanterveysosaston mukaan. He olivat iäkkäitä ja heillä oli kroonisia terveysongelmia. Kumpaakaan ei rokotettu.

Piiritason uudet tapaukset olivat tänään seuraavat:

Mueang Chonburi 51, Si Racha 67, Banglamung (Pattaya) 31, Panat Nikhom 14, Sattahip 22, Ban Bueang 1, Phan Thong 7, Bor Thong 3, Nong Yai 1, sotilaat Sattahip 11:ssä ja 37 henkilöä siirretty muista provinsseista sairaanhoito

Yksityiskohdat tapauksista ovat seuraavat:

  1. Työskentely ja asui Rayongissa siirretty muista maakunnista sairaanhoitoon, 21 tapausta
  2. Klusteri, sotilaat Sattahipissa, 11 tapausta
  3. Klusteri, Sung Il -yritys Si Rachan alueella, 4 tapausta
  4. Riskialtis ammatti, tapaa paljon ihmisiä, 6 tapausta
  5. 1 hoitohenkilökuntaa
  6. Takaisin riskialueilta Rayongista, 5 tapausta ja Samut Sakorn, 2 tapausta
  7. Vahvistettujen potilaiden lähikontakteja 85 perheessä, 35 työpaikalla, 6 läheisiltä ystäviltä ja yhdeltä liittyneeltä taholta
  8. Vahvistetun potilaan lähikontakti (tutkittavana), 19 tapausta
  9. Yleisesti ottaen 49 tapausta tutkitaan, miten he saivat Covid-19-tartunnan

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.