Yhdeksänvuotias poika ja hänen kuusivuotias siskonsa hukkuivat Ban Buengin laguuniin

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Ban Bueng -

Perheenjäsenten ja paikallisten viranomaisten mukaan yhdeksänvuotias poika ja hänen kuusivuotias nuorempi sisarensa hukkuivat traagisesti laguunissa Ban Buengissa viime viikonloppuna.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta viime viikonloppuna Ban Buengin laguunissa.

Kyseinen laguuni on 10 metriä leveä, 15 metriä pitkä ja noin kolme metriä syvä.

Perheenjäsenet tunnistivat kaksi nuorta kuolonuhria yhdeksänvuotiaan pojaksi Anucha Watayothaksi ja hänen kuusivuotiaan sisarensa Thitaya Watayothaksi.

Paikalliset asukkaat olivat nostaneet Thitayan vedestä ennen kuin ensiapuhenkilöstö saapui paikalle. Thitaya kiidätettiin paikalliseen sairaalaan, mutta hänet julistettiin traagisesti kuolleeksi saapuessaan.

Anuchan ruumiin löysi myöhemmin pelastussukeltaja, joka etsii vedenalaista laguunista.

Heidän isoisänsä, Mr. Prasan Singrat, kertoi asiaan liittyville thaimaalaisille lehdistölle: "Huolehdan kaikista kolmesta lapsenlapsestani joka päivä, kun heidän vanhempansa menivät töihin."

”Kaksi lasta piti leikkiä laguunin lähellä, mutta tänään en nähnyt heitä. Pyysin lähellä olevia paikallisia etsimään niitä laguunista ennen kuin he löysivät tytön. He eivät löytäneet poikaa, joten kutsuin pelastusyksiköt avuksi. Olen hyvin surullinen ja pahoillani tästä tilanteesta."

Ban Buengin poliisin kerrotaan puhuneen edelleen Prasanin kanssa selvittääkseen, missä hän oli ollut tarkalleen, kun lapset hukkuivat. Poliisi ei ole päättänyt, nostetaanko tapauksesta mahdollisesti syytteitä. Kolmas lapsi, joka ei ollut nimetty, ei ollut uinut laguunissa eikä loukkaantunut.

Ensiapuhenkilöt uskoivat, että yksi lapsi saattoi pudota laguuniin vahingossa ja joutui vaikeuksiin, minkä seurauksena toinen lapsi meni veteen yrittääkseen auttaa, mutta molemmat hukkuivat traagisesti. Tapauksen tutkinta on kuitenkin edelleen kesken, eikä tapahtumien lopullista aikataulua ole julkaistu.

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.