Onnittelut Ann Scott-Kemmisille Miss Universe Thaimaan 2021 kruunauksesta

Kansallinen -

Thai-australialainen Anchilee "Ann" Scott-Kemmis kruunattiin Miss Universe Thailand 2021 -kilpailun kauneuskilpailun viimeisessä kilpailussa Nong Nooch Pattayan kansainvälisessä kongressi- ja messukeskuksessa viime yönä 24. lokakuuta.

22-vuotias malli edustaa Thaimaata tulevassa 70. Miss Universe -tapahtumassa Israelissa joulukuussa. Kaksi kakkossijaa ovat Tharina Botes ja Nanthiya Suwansawaeng.

Bangkokissa varttunut ja Sydneyn yliopistossa perustutkintonsa suorittanut Ann työskentelee käyrämallina, joka on aina kasvattanut sosiaalista tietoisuutta kaikkien vartalotyyppien hyväksymisestä ja arvostuksesta Thaimaassa sosiaalisessa mediassa.

Näyttelykuningatar paljasti aiemmin käännekohdan, joka sai hänet hakemaan kilpailuun ja totesi, että hän koki sosiaalisessa mediassa kriitikoiden aaltoja ja negatiivisia kommentteja hänen ulkonäöstään, koska hän sanoi olevansa "kaunis mutta lihava" palattuaan Thaimaahan.

"Australiassa kukaan ei ole koskaan huomauttanut, että kurvikkeiden naisten vartalo ei ole hyvä tai kaunis. Mutta kun palasin Thaimaahan, kuulen usein erilaisia ​​loukkaavia ja kielteisiä sanoja... Nuo sanat saivat minut tunteisiin ja kapinoin heidän kritiikkiään vastaan ​​ja sanoin itselleni: "Ei, olen kaunis omalla tavallani." Ja tästä tuli käännekohta, joka sai minut päättämään osallistua Miss Universe Thailand 2021 -kilpailuun", hän sanoi.

Ann sai myös korkeat arvosanat sosiaalisessa mediassa kommenteistaan ​​ilmastonmuutoskilpailussa, jossa hän ilmoitti haluavansa tehdä selväksi, että hänen mukaansa ilmastonmuutokseen ei ole "neutraalia" kantaa ja kukaan "istuu aidalla". vastusti ilmastonmuutoksen korjaamista ja ympäristön parantamista. 

TPN-media huomauttaa, että TikTok ja muut thaimaalaiset sosiaalisen median alustat tulvivat lähes välittömästi positiivisia videoita voittajasta, erityisesti mitä tulee hänen kommentteihinsa, joiden mukaan "kaikki ovat kauniita" ja eri vartalotyyppejä, kokoja ja muotoja.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.