Thaimaan hallitus tutkii väitettyjä raportteja miljoonien käytettyjen lääkekäsineiden viennistä Yhdysvaltoihin, varapääministeri sanoo

Bangkok -

Thaimaan hallitus tutkii vakavasti tapausta, jossa on raportoitu miljoonien käytettyjen nitriilikäsineiden lähetys Thaimaasta Yhdysvaltoihin, varapääministeri totesi tänään 25. lokakuuta.

Varapääministeri ja kauppaministeri Jurin Laksanawisit paljasti lehdistölle hallituksen kokouksen jälkeen tänään, 25. lokakuuta. CNN:n tuore tutkimusraportti kymmenistä miljoonista Yhdysvaltoihin tuoduista käytetyistä lääkekäsineistä, joita olisi voitu käyttää Thaimaasta.

CNN:n raporttien mukaan Thaimaassa ja Bangkokin laitamilla on monia varastoja, jotka ovat edelleen toiminnassa ja ovat mukana salakuljetuksessa. He pakkaavat miljoonia huonokuntoisia hanskoja viedäkseen Yhdysvaltoihin ja maihin ympäri maailmaa maailmanlaajuisen pulan keskellä.

KUVA: Thaipost

Varapääministeri sanoi, että Covid-19-pandemian aikaisen lääketieteellisten käsineiden suuren kysynnän vuoksi eri puolilla maailmaa thaimaalaisten ja siirtotyöläisten kerrottiin keräävän käytettyjä käsineitä lääketieteellisistä keskuksista ja yrittäneen saada käsineet näyttämään uusilta ennen vientiä monet maat.

Tutkinta on parhaillaan käynnissä yhteistyössä Food and Drug Administrationin (FDA) kanssa, Jurin sanoi. Hallitus tiedottaa tutkinnasta tarkemmin mahdollisimman pian.

TPN Media huomautti, että Thaimaan viranomaiset olivat tehneet ratsian ja takavarikoineet miljoonia luvattomia ja/tai käytettyjä lääkinnällisiä nitriilikäsineitä paikallisilta siirtotyöläisryhmiltä monilla alueilla Thaimaassa, mukaan lukien Chonburi, Covid-19-pandemian alkamisesta vuonna 2020. Monet niistä uskottiin myytävän kotimaassa ja vietävän kansainvälisesti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.