Kaksi nuorta miespuolista epäiltyä yrittänyt varastaa temppelilahjoituslaatikoita Pattayan alueella saatuaan CCTV:n kiinni, kun hän kunnioitti uskonnollisia patsaita etukäteen

Banglamung -

Kaksi nuorta miespuolista epäiltyä jäi kiinni CCTV:lle Banglamungin temppelissä aiemmin tällä viikolla, ja he näyttivät osoittavan kunnioitusta uskonnollisia patsaita kohtaan suorittamalla iskuja ennen kuin yrittivät varastaa rahaa temppelin lahjoituslaatikossa yössä.

Phra Kru Samu Yongyut Kemtaroe, 84, Nong Yain temppelin apotti, kertoi The Pattaya Newsille: "Varhain keskiviikkoaamuna 20. lokakuuta kuulimme yhden temppelikoiristamme raivokkaasti haukkuvan, mikä herätti minut ja jotkut muut munkit. Emme kuitenkaan saaneet heti selvää, mikä oli häirinnyt koiria temppelissä kävellessämme. Tarkastelimme CCTV-materiaalimme ja havaitsimme, että siinä näytti olevan kaksi varasta, jotka kunnioittivat pyhää patsasta ja yrittivät sitten ironisesti varastaa rahaa läheisissä lahjoituslaatikoissa."

"Kaksi epäiltyä, joiden uskomme olevan teini-ikäisiä, ilmeisesti yrittivät viedä lahjoituslaatikoita, mutta olimme kiinnittäneet laatikot tiukasti useilla lukoilla ja pultannut ne maahan. Kaksi epäiltyä ei kyennyt viemään laatikoita ja söivät sen sijaan ruokaa läheisessä jääkaapissa ja jättivät roskat temppelin lattialle ennen pakenemista." Apotti totesi.

”Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun ihmiset yrittävät varastaa lahjoituslaatikoistamme. Olemme ilmoittaneet vastaavasta tapauksesta Banglamungin poliisille aiemmin. Emme halua, että epäiltyjä pidätetään, mutta haluamme heidän lopettavan tämän. Jos he olivat nälkäisiä, he voivat pyytää ruokaa temppelistä." Apotti päätti.

Banglamungin poliisi ilmoitti, että he etsivät epäiltyjä CCTV-materiaalin perusteella toivoen voivansa tunnistaa heidät ja tuoda heidät pyydettyyn tapaamiseen suoraan temppeliapotin kanssa, joka, kuten todettiin, ei halua nostaa syytteitä, mutta haluaa on sydämestä sydämeen nuorten miesten kanssa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.