Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa mahdollisista äkillisistä tulvista ja yksittäisistä rankkasateista seuraavien 7 päivän aikana

Kansallinen -

Thaimaan ilmatieteen laitos on varoittanut äkillisistä tulvista ja ylivuodoista Etelä-Thaimaassa sekä yksittäisten rankkasateiden kerääntymisestä suurimmassa osassa maata seuraavan seitsemän päivän aikana, 7. lokakuuta - 18. lokakuuta.

Yleisesti ottaen korkea paine Kiinasta kattaa ylämaan ja Etelä-Kiinan meren, mikä johtaa yksittäisiin ukkoskuuroihin 18.–22. Monsuuniloukku lepää etelässä ja idässä, kun taas kaakkoistuulet hallitsevat Andamaanienmerta, etelää ja Thaimaanlahdetta, mikä aiheuttaa ukkoskuurojen pysymisen alueilla.

23. - 24. päivän aikana Kiinasta toinen korkean paineen kierros ulottuu Thaimaan yläosaan ukkoskuuroineen, ennen kuin itätuuli vallitsee lahdella ja etelässä aiheuttaen jatkuvia ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita alueilla.

Pohjois-Thaimaassa yksittäisiä ukkoskuuroja on ennustettu 18.-20. lokakuuta ja 24. päiväksi, kun taas yksittäisiä ukkoskuuroja ennustetaan hajallaan 20.-23. päivälle vähimmäislämpötilan ollessa 20 °C ja maksimilämpötilan ollessa 34 °C.

Koillis-Thaimaassa ukkosta on odotettavissa 18. - 22. lokakuuta ja yksittäisiä ukkoskuuroja 23. - 24. päivälle, alin lämpötila on 19 °C ja ylin lämpötila 32 °C.

Keskiosassa, mukaan lukien Bangkok ja sen lähistöllä, yksittäisiä ukkoskuuroja on odotettavissa myös 19.–20. ja 24. päivä, kun taas yksittäisiä ja hajanaisia ​​ukkoskuuroja esiintyy todennäköisesti 21.–23. päivän välisenä aikana, jolloin lämpötila on vähintään 20 °C. maksimilämpötila 34°C.

Itä-Thaimaassa, mukaan lukien Chonburi ja Pattaya, yksittäisiä tai hajanaisia ​​ukkoskuuroja odotetaan lokakuun 18. - 20. päivänä, kun taas hajallaan olevia ukkoskuuroja ennustetaan sen jälkeen 24. päivään asti. Aaltojen ennustetaan olevan noin 1 metri ja ukkostaessa 1-2 metriä.

Eteläisissä maakunnissa on odotettavissa hajallaan ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita koko jakson aikana. Aaltojen ennustetaan olevan noin 1 metri ja ukkoskuuroissa 1-2 metriä.

Laitos varoitti myös etelän riskialttiilla alueilla olevia ihmisiä varomaan rankkasateita ja sen kerääntymistä, jotka voivat aiheuttaa äkillisiä tulvia ja ylivuotoja. Ylämaan ihmisten kannattaa pitää huolta terveydestään vaihtelevan sään vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.