Reader Talkback -tulokset: Mitä mielestäsi Bali Hain laiturin Waterfront Condon pitäisi tapahtua?

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Mitä mielestäsi Bali Hai Pierin Waterfront Condolle pitäisi tapahtua?

Ehdotuksen tausta oli seuraava:

Tällä viikolla haluamme kuulla, mitä lukijoidemme mielestä heidän mielestään pitäisi tapahtua Waterfront Condolle, joka on pitkään rakenteilla ja joka on sidottu kirjaimellisesti kymmeniin oikeusjuttuihin ja vastakanteisiin sen kehittämisestä Bali Hai Pier -laiturilla.

  Tutustu ensin koko tilanteeseen napsauttamalla tätä nähdäksesi aikaisemman tiedotteemme.

Mitä sinun mielestäsi pitäisi tapahtua? On kulunut noin seitsemän vuotta siitä, kun rakennus "pysäytyi" rakentamiseen vuonna 2014 ja oikeudellinen draama vuokralaisten, ympäristöjärjestöjen, yksityisten, valtion virastojen ja asunnon omistajien välillä alkoi.

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsin erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

Huomaa muuten, ennen kuin aloitamme, että suurin osa kommenteista näytti tukevan sen purkamista. Meillä oli lähes kaksisataa kommenttia tai viestiä, ja noin 80 % halusi sen menevän.

-=-=-=-=-=-=-

Stephen S-Knock it down. Se on korjauskelvoton, särkee silmiä ja estää näkymän. Tee jotain parempaa maan kanssa.

-=-=-=-=-=-

Rod M-Se on ollut osa maisemaa niin kauan, anna heidän rakentaa se loppuun

-=-=-=-=-=-=-=-

Geir P-nonsense, sama bs kuin ennenkin. Päätös on tehty, joten pura se. Arkkitehtonisesti noloa, niin pieniä yksiköitä, että se on huijausta ja pilaa lahden alueen

-=-=-==-=-=-

Kevin S-Poista se. Myy lippuja katsottavaksi. Tee siitä mediatapahtuma.

-=-==-=-=-=-

John M-Anna se olla vielä seitsemän vuotta ja ota sitten aihe uudelleen esille.

-=-=-==-=-=-=

Guido V-North Shore -rakennus on pidetty sellaisena yli 10 vuotta, vuonna 2006 se valmistui jonkun muun toimesta ja myyty erittäin korkeaan hintaan.

-=-=-=-=-=-=-=-

Curtis C-Se olisi voitu purkaa jo 7 kertaa. Lopeta puhuminen ja poista silmänsärky.

-=-=-=-=-=-=-=-

Tanskalainen S-Revi se alas. Se on suurin silmänsärky koko Pattayalla

–=-=-=-=-=-=-

Brett J-purkaa se. se on silmien arveluttava ja siitä on tulossa vaara

-=-=-=-=-==-

Marc S-Täydennä! Se on sotku sellaisenaan ja lisää luokkaa muuten ikävälle alueelle…

-=-=-=-=-=-=

Dion W-

JOS se on laitonta, entä tämä:
1. Tuo asiakirjat allekirjoittaneet virkamiehet oikeuden eteen.
2. Tuo asiakirjat allekirjoittaneen yrityksen johtajat oikeuden eteen.
3. Takavarikoi omaisuus
4. Kallista yläosa kohtuulliselle korkeudelle ja käytä sitä julkisissa tiloissa, ravintoloissa ja hotelleissa, jolloin tuotot palautetaan yhteisölle.
TAI jos se ei ole laitonta, anna heidän ottaa katto pois ja jatkaa rakentamista.
-=-=-=-=-=-=-=-=
Clifford P-Ripped alas, eikä kukaan saanut rakentaa tälle alueelle
-=-=-=-=-=-=-=-

Rob FA Wrecking Ballin pitäisi tapahtua sille.

=-=-=-=-=-=-==-

Greg L-Kiinteistön omistavalla yrityksellä on selkeästi varoja, JOS kuten raportoitu, he haluavat saada projektin valmiiksi, joten heillä pitäisi olla rahaa myös sen purkamiseen. Jokainen, jolla on vähän tietoa suolaveden vaikutuksista, on tietoinen vahingoista, joita se voi aiheuttaa suojaamattomalle metallille. Nyt on hyvä aika tehdä se, sillä Walking Street on suljettu ja turisteja on hyvin vähän.

-=-=-=-=-=–=-==

James F-Ainakin osa ylimmistä kerroksista pitäisi poistaa niin, että se on noin puolet nykyisestä korkeudesta

-=-=-=-=-=-=-=-

Marcus H - Ota hieman pois ylhäältä. Muuta se 5 tähden hotelliksi ja anna asunnon ostaneille pieni osakeosuus. Toivottavasti he saavat takaisin 20+ vuodessa

-=-=-=-=-==–=-=

Phil T-Kuten tavallista, puhutaan liikaa eikä toimintaa. Pura se vain ja katso kumpi kiljuu kovemmin! Hallitus on osoittanut valtavaa halveksuntaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä kohtaan sulkemalla armottomasti yöelämän ja viihdeteollisuuden välittämättä yritysten omistajille ja työntekijöille aiheutuvista seurauksista, joten katsotaan kuinka suuria heidän kahunansa ovat, kun kyse on suuresta yritysprojektista. !

-=-=-=-=-=-=-=-

Anthony PI:n mielestä se on huonontunut liikaa ollakseen hyödyllinen nyt.

–=-=-=-=-=-=-=

Richard G-Demolition. Koska se on ollut alttiina elementeille aivan liian kauan. Turvaton

-=-=-=-=-=-=-=-

Jeff M-Ole sääli, jos Thaimaan uusi sukellusvene ampuu sitä vahingossa sen saapuessa.

-=-=-=-=-=-=-=-

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten tavallista, meillä on toinen Reader Talkback -kysymys tämän viikon alussa. Kiitos, kuten aina, näkemyksestäsi, se auttaa meitä kommunikoimaan paikallisten viranomaisten kanssa ja luomaan toimituksia ja mielipiteitä. Jos et ehtinyt soittaa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com tai kirjoita ajatuksesi alla oleviin kommentteihin!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/