Buddhalaisen paaston loppu lähestyy torstaina 21. lokakuuta, 24 tunnin alkoholin myyntikielto tulossa

Thaimaa -

Buddhalaisen paaston, jota kutsutaan myös thaikielellä "Awk Phansaksi", loppu lähestyy tänä torstaina 21. lokakuuta.

Päivä tuo perinteisesti mukanaan myös 24 tunnin täydellisen kansallisen alkoholinmyyntikiellon, vaikka sitä ei ole vielä virallisesti ilmoitettu, mutta se on lähes varmaa. Vaikka baarit ja viihdepaikat pysyvät suljettuina valtakunnallisesti Covid19:n vuoksi ja vain harvat hiekkalaatikkoalueet, kuten Phuket, voivat myydä alkoholia ravintoloissa, tämä ulottuu myös myymälämyyntiin 21.

Awk Phansa merkitsee vuosittain kolmen kuukauden buddhalaisen paaston päättymistä ja sadekauden päättymistä. Munkit lopettivat kolmen kuukauden retriitit ja palasivat temppeleihinsä ja elivät normaalia buddhalaista elämää.

Tänä päivänä thaimaalaiset buddhalaiset kulkivat perinteisesti temppeleihin tehdäkseen ansioita ja lahjoituksia munkeille. Päivään kuuluu myös Pavarana, jonka avulla munkit voivat tehdä päätöksiä ja pyytää anteeksi paaston aikana tehdyistä loukkauksista.

Jotkut konservatiiviset buddhalaiset juhlivat myös pidättäytymällä lihasta, tupakoinnista ja juomisesta, mikä johtaa kansalliseen kieltoon myydä alkoholijuomia valtakunnallisesti jokaisena buddhalaispäivänä.

Perinteisesti baarit, yökerhot ja viihdepaikat määrätään sulkeutumaan. Kuten mainittiin, ne ovat kuitenkin olleet suljettuina Covid-19:n vuoksi tämän vuoden huhtikuusta lähtien valtakunnallisesti. Ravintolat, hotellit, supermarketit jne. ovat kaikki kiellettyjä myymästä alkoholia. Vaikka se ei ole lain vastaista, alkoholin juomista ei suositella, jotta kunnioitetaan paaston päättymistä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.