Miss Universe Thailand 2021 kauneuskilpailu järjestetään Pattayalla

Pattaya -

Miss Universe Thailand 2021 kauneuskilpailun alku- ja viimeinen kierros järjestetään Nongnooch Garden Pattayassa myöhemmin tässä kuussa.

Alkuesitys pidetään perjantaina 22nd klo 6-00 ja finaaliesitys sunnuntaina 8. lokakuutathklo 5–30 Scala-teatterissa Nongnooch Gardenissa maksimi Covid-7-mittauksella.

Miss Universe Thailand 2021 -kilpailun voittaja saa 1,000,000 2021 XNUMX bahtia käteistä, sedanin ja muita palkintoja. Hän on Thaimaan edustaja, joka osallistuu Miss Universe XNUMX -tapahtumaan joulukuussa Israelissa.

Kauneuskilpailu on yksi useista tapahtumista, joiden tarkoituksena on edistää kotimaan matkailua Pattayan alueella. Tapahtuman kapasiteetti ja osallistujamäärä on kuitenkin rajoitettu Covid-19-rajoitusten vuoksi Pattayassa ja Chonburissa tällä hetkellä.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Nong Nooch Gardensiin Facebookin kautta täällä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.