Chonburin uudet ja vahvistetut Covid-19-tapaukset nousivat hieman 470:een ja 4 uutta kuolemaa

Poimintoja:

  • 470 uutta vahvistettua Covid-19-tapausta Chonburissa tänään

  • 640 ihmistä toipui ja päästettiin hoitoon

  • 4 uutta kuolemaa

Thän Chonburi Department of Public Health ilmoitti 470 uutta ja vahvistettua Covid-19-tapaukset tänään ja 4 uutta kuolemaa, 16. lokakuuta.

Tämä tekee yhteensä 96,245 19 Covid-8,274-tapausta nykyisen tartuntakierroksen aikana, joista 672 XNUMX ihmistä on edelleen lääkärinhoidossa/valvonnassa ja yhteensä XNUMX rekisteröityä kuolemantapausta Chonburissa tämän äskettäisen infektiokierroksen alkamisen jälkeen huhtikuun alussa. .

Lisäksi 640 ihmistä vapautettiin ja toipui eilen Chonburissa. Yhteensä 87,299 19 ihmistä on nyt vapautettu sairaanhoidosta ja toipunut Chonburista tämän nykyisen Covid-XNUMX-aallon alkamisen jälkeen.

Neljä uutta eilen kuollutta ovat saaneet Covid-19-tartunnan perheissä aiemmin vahvistetuista tapauksista. Useimmilla heistä oli henkilökohtaisia ​​terveysongelmia, eikä kukaan ollut rokotettu Chonburin kansanterveysosaston mukaan.

Piiritason uudet tapaukset olivat tänään seuraavat:

Mueang Chonburi 102, Si Racha 116, Banglamung (Pattaya) 69, Panat Nikhom 28, Sattahip 65, Ban Bueang 19, Phan Thong 15, Bor Thong 7, Ko Chan 1, Nong Yai 1, sotilaita Sattahip 4:ssä siirretty ja 43 ihmistä muista maakunnista sairaanhoitoon.

Yksityiskohdat tapauksista ovat seuraavat:

  1. Klusteri, sotilaat Sattahipissa, 4 tapausta
  2. Klusteri, iso suunnittelu- ja palveluyritys Si Rachassa, 10 tapausta
  3. Klusteri, Mitsubishi Motor -yhtiö Si Rachassa, 7 koteloa
  4. Monet Rayongin maakunnan laitokset toivat Chonburiin sairaanhoitoa, 29 tapausta
  5. Riskialtis ammatti, tapaa paljon ihmisiä, 24 tapausta
  6. 3 hoitohenkilökuntaa
  7. Takaisin riskialueelta Bangkokista – 1 tapaus, Khon Kaen – 1 tapaus ja Nakhon Pathom – 1 tapaus
  8. Vahvistettujen potilaiden lähikontaktit perheessä – 178 tapausta, työpaikoilla – 85 tapausta ja ystäviä – 13 tapausta
  9. Vahvistettujen potilaiden lähikontaktit (tutkittavana), 14 tapausta
  10. 100 tapausta on yleisesti tutkittavana taudin syyn osalta 
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.