Pattaya Music Festival ilmoitti virallisesti pidettävän marraskuusta joulukuuhun

Pattaya -

Pattayan kaupungin pormestari on vahvistanut, että Pattayan musiikkifestivaali järjestetään marraskuusta joulukuuhun, ja totesi, että asiaankuuluvat virastot ovat antaneet hyväksynnän "periaatteessa", vaikka joitain tapahtuman sääntöjä ollaan vielä tarkentamassa.

Tämä on ensimmäinen tapahtuma Pattayalla tämän vuoden huhtikuun jälkeen ja suurin tapahtuma Thaimaassa sen jälkeen, kaupungin viranomaisten mukaan. Sen odotetaan houkuttelevan tuhansia kotimaisia ​​matkailijoita Itä-Thaimaalta ja erityisesti Bangkokin alueelta.

Virallinen lehdistötilaisuus pidettiin eilen (15th) terminaalissa 21, jota johtaa Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Kunplome ja Pattayan matkailuviranomaisen toimiston virkamiehet.

Pormestari Sonthaya totesi lehdistötilaisuudessa: "Chonburin taudinvalvontakomitea on hyväksynyt festivaalin järjestämisen yhdessä CCSA:n (Covid-19-tilanteen hallinnon keskus) käytäntöjen kanssa. He ovat kuitenkin huolissaan mahdollisista tiukoista ja tiukoista Covid-19-mittauksista, kuten rokotustodistusten tarkistamisesta ja/tai Covid-19-testauksesta lyhyen ajan kuluessa niille, jotka aikovat osallistua festivaaleille.

"Tietyistä maahantulosäännöistä keskustellaan edelleen, eikä mikään ole vielä lopullista, mutta olemme tietoisia siitä, että vaikka Pattayalla rokotusasteet ovat korkeat ja viikottain nousussa, monet ihmiset eivät ole vielä saaneet mahdollisuutta saada toista Covid-19-rokotetta. se on osa keskustelua ja ajattelua. Käytämme lähtökohtana viime vuoden menestyneitä musiikkifestivaaleja Covid-19-toimenpiteiden alaisina, ja mahdollisesti tiukemmat säännöt meneillään olevan pandemian vuoksi. Pattayan musiikkifestivaali on tänä vuonna "New Normal" -tyyliin." Pormestari totesi.

”Festivaalin budjetti on noin 30 miljoonaa bahtia. Festivaali järjestetään 5th joulukuuhun 11th, 2021 viikonloppuisin. Viikonloppu 19. marraskuuta ja 26. marraskuuta ovat erilaisia ​​tapahtumia Loy Krathongille ja ilotulitusfestivaalillemme, mutta joka toinen viikonloppu on musiikkifestivaali, joka on suunniteltu tuomaan kotimaan matkailua sekä tarjoamaan viihdettä kaikille tähän aikaan saapuville ulkomaalaisille turisteille. ajanjakso." Pormestari jatkoi.

"Ensimmäinen viikko alkaa 5. marraskuutath marraskuuhun 6th Pattaya Beachillä, Pohjois-Pattayan lavalla, Keski-Pattayan lavalla ja Etelä-Pattayan lavalla. Jotkut tämän viikonlopun tärkeimmistä artisteistamme ovat Carabao, Urboy TJ ja Polycat.

"Toinen viikko alkaa 12. marraskuutath marraskuuhun 13th Jomtien Beachillä ja Koh Lanilla Nuan Beachillä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun meillä on musiikkifestivaali Koh Larnilla. The Toys on yksi tämän viikon suurimmista artisteista, ja monia muita on vielä julkistamatta.

"Kolmas viikko alkaa joulukuun 3. päivästärd joulukuuhun 4th Lan Poe Nakluan julkisessa puistossa. F Hero ja Twopee Southside, suositut thaimaalaiset rap-artistit, ovat tämän viikon pääesiintyjiä.

"Neljäs viikko alkaa 10. joulukuutath joulukuuhun 11th Central Pattaya Beachillä Sington ja Liptan kanssa jo ilmoitettu.

”Yli 50 laulajaa ja musiikkibändiä esiintyy joka viikonloppu useilla lavalla. Monet artistit julkistetaan lähitulevaisuudessa sosiaalisessa mediassa ja paikallisten tiedotusvälineiden kautta. Konsertti on ilmainen." Pormestari tiivisti.

Lisäksi Pattayan PR-toimisto ilmoitti kieltävänsä droonien lentämistä Pattayan musiikkifestivaalin aikana lukuun ottamatta valtuutettuja lehdistöä ja mediaa.

Myös ruokakärryjen myyjät eivät ole sallittuja festivaaleilla. Jokainen, joka rikkoo sääntöjä, tuomitaan jopa 2,000 bahtiin sakolla. TPN-media huomauttaa, että tämä sääntö ei ollut suosittu thaimaalaisessa mediassa keskustelemassa festivaalista, ja on epäselvää, sallitaanko telttojen myyjiä konserttialueiden, kuten aikaisempien tapahtumien, ympärille. Ruoan ja juoman sallimisesta tapahtumassa kerrottiin olevan huoli, koska se vaatisi ihmisiä laskemaan naamioita alas. Lopullinen päätös tästä säännöstä oli kuitenkin vielä kesken. Suunnitteluviranomaiset ovat myös kertoneet TPN-medialle, että tapahtuma tulee olemaan alkoholin kannalta "kuiva" tapahtuma, vaikka tätäkään ei ole vielä virallisesti julkistettu.

TPN-media huomauttaa myös, että viranomaiset eivät voineet vastata, sallitaanko tämän vuoden huhtikuusta lähtien suljettuina olleet baarit, viihde ja yöelämä avata festivaaliviikonloppujen aikana. Se on CCSA:n päätös, ei heidän oma. .

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.