Russell Crowe vierailee Thaimaassa ja kertoo Phuket Sandbox -kokemuksesta, mikä herättää jännitystä kaikkialla Thaimaan sosiaalisessa mediassa

Kansallinen -

Kuuluisa Hollywood-tähti Russell Crowe on vieraillut Thaimaassa kuvaamaan Vietnamin sota -elokuvaa nimeltä "The Greatest Beer Run Ever", mikä on Thaimaan viranomaisten kutsuma ensimmäinen suuri kansainvälinen julkkis, joka on matkustanut maahan ja hakenut Phuketin hiekkalaatikkoon Covid-19:n aikana. pandeeminen.

Näyttelijä on julkaissut kokemuksensa ja valokuvansa ollessaan karanteenissa Phuket Sandboxin alla Twitter-tilillään 11. lokakuuta. Hän on yksinkertaisesti selittänyt karanteeniprosessin ja kuinka Sandbox toimii Thaimaassa. TPN-media huomauttaa, että näyttelijän julkaisemisen jälkeen jotkut asiat ovat muuttuneet, pääasia on, että tarvitsee olla vain 7 päivän karanteeni ja vähemmän testejä.

Russell myös jakoi valokuvansa ja selfiensä kuuluisten ikonien ja maamerkkien, kuten tuk-tukkien, kiinalaisten pyhäkköjen ja Kanlayanamit-temppelin, kanssa käydessään Bangkokissa eilen.

Mutta yksi thaimaalaisen sosiaalisen median tviitti näyttää kuvan surullisen ainutlaatuisesta sotkeutuneesta sähkö- ja puhelinjohdosta tekstillä "Bangkok Dreaming…", joka herättää paikallisen median käyttäjien verkkopalautetta trendivaiheessa "Tervetuloa Bangkokiin" mahdollisuutena tervehtiä näyttelijää ja kritisoida hallituksen johtoa samanaikaisesti.

Lisäksi valmistuva elokuva "The Greatest Beer Run Ever" on tuleva draamaelokuva, joka perustuu Joanna Molloyn ja John "Chickie" Donohuen samannimiseen kirjaan, pääosissa Russell Crowe ja Zac Efron ja ohjaaja Peter Farrelly.

Kaiken kaikkiaan thaimaalainen sosiaalinen media suhtautui erittäin myönteisesti näyttelijän Thaimaan vierailuun ja siihen, kuinka hän näytti aidosti nauttivan olostaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.