Meliá avautuu Thaimaan Mai Khao Beachille

PHUKET, Thaimaa (14) – Melia Phuket Mai Khao, 30 sviitin ja 70 huvilan lomakeskus kahdeksan hehtaarin Phuketin luoteisrannikolla, josta on näkymät taivaansiniselle Andamaanienmerelle, on tarkoitus avata joulukuussa.

Phuketin pisintä hiekkarantaa edustava lomakeskus Mai Khao Beachillä on lähellä monia nähtävyyksiä, kuten Sirinatin kansallispuistoa, Mai Khaon merikilpikonnasäätiötä ja Wat Phra Thong -temppeliä. Phuketin kansainvälinen lentoasema on 15 minuutin ajomatkan päässä.

Viranomaiset aikovat avata Thaimaan täysin rokotetuille turisteille alhaisen riskin pidetyistä maista 1. marraskuuta alkaen.

Aloitti Meliá hotellit kansainväliset ja sen omistaa Thaimaan johtava asuinkiinteistöjen kehittäjä Phuket Villa Group, viiden tähden lomakeskus on osa Meliá-brändin levittämistä tärkeimpiin kohteisiin Thaimaassa, mukaan lukien Koh Samui, Chiang Mai ja Bangkok.

Uuden lomakeskuksen suolaisen veden uima-altaat, yksityishuviloiden uima-altaat, heijastuslammikko upotettuine istuinalueineen, vesipuutarhat, pystyputoukset ja kastelusumu luovat virkistävän tunnelman. Kokonaisvaltainen muotoilu kunnioittaa nykyaikaista estetiikkaa ja perinteisiä thaimaalaisia ​​yksityiskohtia.

Nykyaikaiset, valoisat ja tilavat Välimeren inspiroimat majoitukset sisältävät 30 yhden makuuhuoneen sviittiä ja 70 yhden makuuhuoneen huvilaa, joissa kussakin voi majoittua enintään kaksi aikuista ja kaksi lasta. Kaikissa on ulkokylpyamme, ulkosuihkut ja suuret ulkoterassit.

78 neliön sviittejä täydentävät cabanat ja 85 neliömetrin yhden makuuhuoneen huviloissa on oma pulahdusallas. Viidessätoista "wellness-huvilassa" on C-vitamiinin ulkoilmasuihku, päivittäinen hieronta, ultraääni-eteeristen öljyjen diffuusori, GermGuardian-ilmanpuhdistin, Tempur-Pedic-tyynyt, Fit-pallo ja joogamatto.

Meliá Phuket Mai Khao tutkii monipuolista kulinaarista maisemaa neljästä myymälästä. Tyylikäs Gaia Beach Club on lähellä ranta-allasta, jossa on kabanoita ja aurinkotuoleja. Melian espanjalaiseen alkuperään pohjautuva Gaia juhlistaa Espanjan kuuluisaa gastronomiaa tarjoilemalla välimerellisiä ja fuusioruokia avokeittiöstä sekä mielikuvituksellisen cocktailvalikoiman pitkästä baarista.

Tyylikäs koko päivän avoinna oleva SASA-ravintola on erikoistunut kaakkois-aasialaisiin ruokiin. Lämmin ja intiimi ympäristö, joka on koristeltu puuviimeistelyllä, SASA tarjoaa rentoa fine dining -ruokailua iltaisin. Elyxr Café tarjoilee vastapuristettuja mehuja ja paikallisesti valmistettuja liköörejä.

Laajan kotoperäisten kasvien varjostaman lomakeskuksen suunnittelussa käytetään neutraalia väripalettia täydentämään Mai Khaon hiekkarantaa. Sen korkeat katot, lattiasta kattoon ulottuvat lasipaneelit ja koristeelliset metalliseinäkkeet hyödyntävät luonnollista ympäristöä ja auringonpaistetta.

Melian 300 neliömetrin omassa YHI Spassa on viisi hoitohuonetta. Laajan hieronnan, kasvohoitojen, vartalokuorintojen ja kääreiden valikoiman lisäksi kylpyläterapeutit tarjoavat myös uima-altaan äärellä ja huviloissa olevia hoitoja.

Kuntokeskuksessa on juoksumatot, elliptiset pyörät, kuntopyörät ja painolaitteet. Kidsdom-lastenkerhossa on työpajoja, jotka viihdyttävät nuoria.

Idyllinen hää- ja tapahtumapaikka, lomakeskuksen konferenssitiloihin kuuluu suuri juhlasali ja kaksi muuta monitoimihuonetta. Lomakeskuksen tapahtumasuunnittelijat tarjoavat räätälöityjä catering- ja mini mindfulness -tunteja.

„Yhteistyömme Espanjan johtavan hotelliryhmän kanssa olemme kiitollisia, että voimme merkittävästi edistää Phuketin toipumista COVID-19:n jälkeen luomalla kipeästi kaivattuja työpaikkoja paikalliselle matkailualalle ja perustamalla uuden vieraanvaraisuuden vertailukohta Thaimaan suurimmalla saarella, sanoi Maetapong Upatising, Phuket Villa Groupin toimitusjohtaja.

"Henkeäsalpaavan kauneutensa ja seesteisyytensä ansiosta vedessä ei ole toivottavampaa paikkaa kuin Mai Khao Beach", sanoi Magdalena Martorell, Meliá Phuket Mai Khaon pääjohtaja. “Odotamme innolla, että voimme paljastaa vapaa-ajanviettokeskuksen, jossa on selkeä keskittyminen asiakkaiden hyvinvointiin sekä Melian aurinkoinen espanjalainen vieraanvaraisuus ja intohimo palvelua kohtaan.’

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/