Krabin matkailuyrittäjät eivät ole samaa mieltä Thaimaan hallituksen suunnitelmasta avata uudelleen marraskuussa

Krabi -

Suurin osa Krabin matkailualan toimijoista ei hyväksynyt Thaimaan hallituksen suunnitelmaa avata uudelleen täysin rokotetuille turisteille 1. marraskuuta, maineikkaan paikallisen matkailuoperaattorin Atiphot Srisukonin mukaan.

Atiphot kertoi toimittajille, että monet laitokset, viihdepaikat, baarit, pienet kaupat Phi Phi -saarella ja muut turistikohteet Mueang Krabin alueella olivat olleet suljettuina yli vuoden. Jotkut kaupat, kuten lähikaupat, ovat auki, mutta ravintoloissa tai baareissa ei ole yöelämää tai laillista alkoholimyyntiä, joten alue on autio saari.

Suurin osa paikallisista yrittäjistä uskoi, että hallituksen marraskuun avaamissuunnitelma ei käännä matkailualaa ja lisää kotimaisia ​​tuloja niin paljon kuin he ovat suunnitelleet, koska suurimmalta osalta pienyrittäjistä on loppunut rahasto ja materiaalit liiketoiminnan uudelleen avaamiseen.

Lisäksi vain 151,868 600,000 ihmistä yli 31.14 XNUMX paikallisesta asukkaasta oli täysin rokotettuja, mikä vastaa XNUMX prosenttia koko väestöstä, mikä oli vielä pitkä matka, jos he halusivat toivottaa ulkomaalaisia ​​tervetulleiksi saarelle hallituksen suunnitelman mukaisesti.

Atiphot sanoi: "Useimmilla paikallisilla yrittäjillä ei ollut varaa avata liiketoimintaansa uudelleen. Monet niistä olivat myös jo suljettuina. Pelkäsimme myös, että ulkomaisia ​​turisteja ei tulisi niin paljon kuin odotettiin. Meillä on ollut kotimaisia ​​turisteja valittamassa, ettei ole mitään tekemistä, koska yöelämä ja viihde ovat edelleen suljettuina ja monet yrittäjät eivät avaa, ellei tilanne parane dramaattisesti.

”Siksi emme ole samaa mieltä maan avaamisesta kaikilla alueilla, etenkään Krabin maakunnassa, jossa todetaan edelleen useita päivittäisiä tartuntoja ja kuolemia. Tiedämme kuitenkin, että lopullinen päätös ei ole meidän, mutta mielestämme tämä ei ole paras ratkaisu Krabille. Atiphot totesi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.