British Council käynnistää Study UK Alumni Awards 2021-22 -palkinnon juhlistaakseen Yhdistyneen kuningaskunnan alumnien saavutuksia

Bangkok 14. lokakuuta 2021 – British Councililla on ilo ilmoittaa, että sen ‘Study UK Alumni Awards’ -ohjelma on kahdeksas vuosi. Ohjelma juhlistaa Yhdistyneen kuningaskunnan alumnien erinomaisia ​​saavutuksia ympäri maailmaa.

Palkinnon voittajat ja finalistit ovat alansa johtajia, jotka ovat käyttäneet kokemustaan ​​opiskelusta Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistossa edistääkseen positiivisesti yhteisöjään, toimialojaan ja maitaan. Tämän vuoden palkintokategorioita ovat tiede ja kestävä kehitys, liiketoiminta ja innovaatio, luovuus ja kulttuuri sekä sosiaalinen toiminta. Menestynyt ehdokas saa 45,000 2021 THB:n ammatillisen kehitysrahaston, mahdollisuuden rakentaa ammatillisia verkostoja ja yritysyhteyksiä sekä eksklusiivisen tapaamisen Britannian Thaimaan suurlähettilään ja British Council Thailandin johtajan kanssa. Kaikki kelvolliset hakijat asetetaan myös maailmanlaajuiseen UK Alumni Awards -kilpailuun 22-XNUMX.

Hakuaika päättyy 29. Tarkemmat tiedot löydät verkkosivuiltamme www.britishcouncil.or.th ja Facebook-fanisivumme ‘British Council Thailand’.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/