Japanin hallitus lahjoitti Thaimaalle 385,210 XNUMX lisäannosta AstraZeneca-rokotteita, jotka saapuvat tänä iltana

Kansallinen -

Japanin hallitus on lahjoittanut Thaimaalle 385,210 19 lisäannosta AstraZeneca-rokotetta helpottaakseen Covid-15-koronaviruksen leviämistä, Thaimaan hallitus raportoi tänään XNUMX. lokakuuta.

Hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchana kertoi Associated Pressille, että Japanin hallitus on ilmoittanut lahjoittavansa 385,210 19 AstraZenecan Covid-XNUMX-rokotteita. Rokotteet on lähetetty ja saapuvat Thaimaahan myöhään tänä iltana.

Tiedottaja totesi: "Kenraali Prayut Chan-O'Cha Thaimaan pääministerinä ja puolustusministerinä haluaa ilmaista kiitoksensa Japanin hallitukselle siitä, että se on jatkuvasti antanut Thaimaan hallitukselle apua Covid-pandemiatilanteen lievittämisessä. -19 Koronavirus."

"Aiemmin Japani on toimittanut AstraZeneca-rokotteita Thaimaahan 4 kertaa, yhteensä 2,043,100 XNUMX XNUMX annosta, yhdessä happikonsentraattorien kanssa ja auttanut myös rokotteiden kuljetuksissa." Tiedottaja lisäsi.

Thaimaan hallitus jakaa rokotteet kansalle perusteellisesti ja kattavasti valtakunnallisesti ennen kuin se pystyy avaamaan maan uudelleen rokotetuille ulkomaisille turisteille sekä elvyttämään taloudellista toimintaa ja parantamaan kotimaista tilannetta, Thanakorn päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.