Aquella Golf & Country Club vie kehitystä eteenpäin valmistautuakseen avajaisiinsa

Phang Nga, 15. lokakuuta 2021 – Aquella-projekti jatkaa Aquella Golf & Country Clubin kehittämistä valmistautuakseen mestaruuskentän ja minigolfin avajaisiin, kun Thaimaa aikoo avata rajansa lokakuusta alkaen. Etusijalla on edelleen tarjota asiakkaille korkein terveys- ja turvallisuuskokemus SHA Plus -standardin mukaisesti.

Aquella Golf & Country Club, par-72, yli 7000 jaardin mestaruustason golfkenttä, jossa on 18 reikää Andamaanien rannikolla, on Aquella-projektin keskipiste, joka vie 1,075 XNUMX raita Phang Ngan maakunnan Tai Muangin alueella. Tilaa hallinnoi Absolute Golf Services (AGS), joka on asettanut tavoitteekseen tulla yhdeksi Thaimaan ja Aasian huippukentistä.

Klubi on avannut ovensa, jolloin vieraat voivat kokea ennennäkemättömän kenttärakenteen elokuusta lähtien, ja se on saanut merkittävää palautetta sekä paikallisilta että ulkomailta golfaajilta. Vaikka kenttä rakennettiin alueelle, joka tunnettiin aiemmin nimellä Tai Muang Golf Club, Aquella suunniteltiin kokonaan uudelleen ja on saanut oman ainutlaatuisen identiteettinsä. Hankkeen tila ulottuu yli 2 kilometriä pitkin Phang Ngan rannikkoa, jonne rakennetaan lähitulevaisuudessa ylellisiä huviloita, asuntoja, rantalomakohteita, rantaklubi ja monia muita tiloja.

Absolute Golf Services on tunnettu Bangkokissa toimiva golf- ja vapaa-ajan hallinta- ja konsultointiorganisaatio, jolla on yli 11 vuoden asiantuntemus alueella. AGS valittiin johtamaan Aquella Golf and Country Clubia vuoden 2019 lopussa, ja sen pääpaino on siitä lähtien ollut näyttävien klubitalotilojen ja mestaruusgolfkentän kehittäminen, jossa on moitteeton pohjaratkaisu ja vertaansa vailla olevat pelipinnat. Loppuvuoden 2021 painopisteenä AGS suunnittelee saavansa päätökseen ympäröivien harjoitustilojen ja minigolfkentän perustamisen. Kuntosali ja kylpylä ovat nyt valmiit ja otetaan käyttöön vuonna 2022, lisäkehityksiä ovat uima-altaat ja lukuisat ravintolat, jotka valmistuvat yleiskaavan kehittyessä.

Covid-19-pandemia on epäilemättä iskunnut Thaimaan matkailualaa, mukaan lukien golf-alaa, saapuvien turistien puutteen vuoksi. Tämä loi haastavan tilanteen monille golfkentille Thaimaassa, missä golfalalla oli jo ennestään kova kilpailu. James Shippey, Absolute Golf Servicesin toimitusjohtaja, kertoi näkemyksensä golfkenttien johtamisesta tällaisissa olosuhteissa,

”Jotta golfkenttä tullaan näkemään ja hyväksymään arvostuksen, on monia tärkeitä näkökohtia, jotka on toimitettava oikein kentän asettelun ja kunnon lisäksi. Yhtä tärkeitä kuin pelipinnat ovat koko golfmailakokemuksen palvelupuoli, joka vaatii omistautunutta ja keskittynyttä hallintaa sekä omistautuneita joukkueita. Vaikka pandemia vaikuttaa edelleen suuresti elämäämme ja golfalaamme, seuran johtoryhmien tulisi keskittyä kiireellisimpiin toiminnallisiin tarpeisiinsa ja etsiä uusia ja innovatiivisia tapoja tuottaa tuloja varmistaakseen kannattavuuden omistajille ja sijoittajille. Ehkä tämä voisi liittyä parantamaan ja luomaan vertaansa vailla olevia asiakaskokemuksia, jotta voidaan houkutella lisää vieraita ja parantaa toistuvaa liiketoimintaa. Uskon, että monilla kentillä on vaikeuksia päästä eroon tästä, koska monet keskittyvät vain alhaisempiin hintoihin houkutellakseen golfaajia, mikä epäilemättä syrjäyttää tuloja ja heikentää alaa, vaikka se onkin hyvä uutinen golfaajalle. Elämme todella haastavia aikoja riippumatta siitä, millä toimialalla toimit. Tästä syystä tiimimme on päättänyt astua "tiiin" ja auttaa mahdollisimman monia golfkenttiä nopeuttaaksemme liiketoiminnan elpymistä, kun nousemme. pandemian vaikutus”. AGS tarjoaa myös ilmaisia ​​konsultaatioita jopa 30 päivän ajan.

 

"Aquella Golf & Country Clubin kohokohta on tietysti sen sijainti, josta on näkymät kauniille Andamaanienmerelle. Kun pelaat kauniilla radalla, sinut toivottavat tervetulleeksi näkymät vuorelle, rannalle ja merelle. Se on suuri haaste, koska tuuliset olosuhteet ovat yleisiä rannikolla, kun taas väylät ovat melko tiukkoja ja hyvin vartioituja strategisesti sijoitetuilla bunkkereilla. Vihreät ovat melko pieniä, joten siellä radan hallinta on ratkaisevan tärkeää hyvän maalinteon kannalta. Pandemiatilanteen parantuessa toivomme saavamme lisää kotimaisia ​​vieraita ja kansainvälisiä turisteja. Aquella sijaitsee ihanteellisesti kaikille golfaajille, jotka haluavat kokea jotain erityistä, sillä kenttä on vain 25-30 minuutin päässä Phuketin kansainväliseltä lentokentältä", sanoi James Shippey. .

Paikallinen hallitus on ilmoittanut kevennetyistä matkustusrajoituksista, jotka mahdollistavat ilmaisen työmatkan Phuketin ja Phang Ngan välillä, jotta pääset kätevästi Aquella Golf & Country Clubiin Sarisin-sillan kautta. Kaikille golfaajille, jotka ovat kiinnostuneita kokemaan Andamaanin golfparatiisi, klubi tarjoaa nyt pehmeän avauksen hintoja Thaimaan asukkaille vain 1,650 1,750 bahtista ja turisteille 18 99,000 bahtista. Yllämainittuihin hintoihin sisältyy 18-reikäinen greenfee, caddy-maksu ja Visage GPS:llä varustettu golfkärry sekä yksi harjoituspallotarjotin. Erityiset early bird -jäsenmaksut ovat saatavilla vain 25,000 175,000 bahtia vuodessa henkilöä kohden ja alle 31-vuotiaille lapsille alkaen 2021 076 bahtia vuodessa per lapsi. Yritysjäsenyys alkaa 679 308 bahtista vuodessa. Nämä Early Bird -hinnat ovat voimassa vain XNUMX asti. Tarkempia tietoja ja tiedusteluja jäsenyydestä saat jäsentoimistoomme puh. XNUMX-XNUMX-XNUMX tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen jäsenyys@aquellagolf.com.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/