Thaimaan ulkoministeriö keskustelee uudelleen avautuvan maan COE:n korvaamisesta

Kansallinen -

Thaimaan ulkoministeriö (UM) on tänään, 14. lokakuuta, raportoinut hallituksen alustavista keskusteluista maan uudelleen avaamissuunnitelmista ja muista niihin liittyvistä matkustusvaatimuksista ottaen huomioon virallisen ehdotuksen 1. marraskuuta suunnitellusta avauspäivämäärästä.

TPN-media huomauttaa lehdistöhetkellä, että maan avaamissuunnitelma ja kaikki sen yksityiskohdat rajoituksista ja pätevyyksistä ovat edelleen keskustelun alla, eikä niitä ole vielä viimeistelty CCSA:ssa (Center for Covid-19 Situation Administration) tai Thaimaan kabinetissa.

UM:n aiemmin tänään käsittelemässä suunnitelmassa on kuitenkin edelleen mainittu, että kansainvälisten vierailijoiden on osoitettava olevansa Covid-vapaa matkan aikana RT-PCR-testillä ennen lähtöään ja uusi testi Thaimaassa saapuessaan. Heidän on myös oltava täysin rokotettuja ja esitettävä rokotustodistus saapuessaan. Vaikka niitä ei ole vielä viimeistelty, varhaiset ehdotukset viittaavat siihen, että turistien on ehkä yöpyttävä SHA+ -hotellissa ainakin siihen asti, kunnes he saavat RT-PCR-tuloksensa, mahdollisesti yhden yön. 

Aluksi hyväksytyt matalan riskin maat ovat Iso-Britannia, Yhdysvallat, Saksa, Singapore ja Kiina. Täydellistä luetteloa ei ole vielä viimeistelty, ja siitä keskustellaan parhaillaan CCSA:n alapaneelissa, ja sitä ehdotetaan yleiselle CCSA:lle ja pääministerille CCSA:n johtajaksi harkittavaksi mahdollisimman pian. Alkuperäinen lista tulee pääministerin mukaan olemaan vähintään kymmenen maata, mutta sitä ei jälleen kerran julkaistu tänään.

Myös ulkoministeriö yhdessä Digitaalisen hallinnon kehittämisviraston (DGA) kanssa on nyt "Thailand Passin" kehittäminen järjestelmä korvaa CoE:n (Certificate of Entry) myöntämisen ja lyhentää tietojen täyttämistä ja matkustajien asiakirjojen lataamista ennen maahantuloa.

Järjestelmän on määrä käynnistyä suunnilleen 1. marraskuuta, kun taas huippuyksikkö sallitaan joillekin matkustajaryhmille, kuten potilaille, joiden on pysyttävä vaihtoehtoisessa sairaalakaranteenissa, matkustajille, jotka ylittävät maarajoja, ja matkustajaryhmälle, joka matkustaa meri (jahdit ja risteilyalukset jne.) Järjestelmä ei ole vielä käytössä, ja lisätietoja on määrä julkaista seuraavien viikkojen aikana, UPM:n mukaan.

MFA:n ja CCSA:n kerrotaan myös määrittävän "vyöhykkeitä", jotka ovat avoinna turisteille, vaikka tämä ei tullut päivänselväksi tämänpäiväisissä kokouksissa, mutta näyttää päättelevän, että joistakin aikaisemmista lausunnoista huolimatta koko maa ei välttämättä ole heti avoin rokotetuille ulkomaalaisille turisteille, vaan tietyt suositut turistialueet. TPN-media edelleen kokoaa ja kerää lisää tietoa tästä.

Lisäksi ministeriö toimitti myös päivityksiä Covid-19-rokotteiden jaosta Thaimaan ulkomaalaisille asukkaille. Tulevaan rokotukseen on ilmoittautunut yhteensä 69,441 55,560 ulkomaalaista. Näistä 60 13,881 oli alle 60-vuotiaita ulkomaalaisia ​​ja XNUMX XNUMX yli XNUMX-vuotiaita.

Ministeriö lisäsi, että 1,339,761 19 ulkomaalaiselle on tähän mennessä jaettu noin 869,227 XNUMX XNUMX annosta Covid-XNUMX-rokotteita.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.