Hyatt Regency Koh Samui kuvaa IG-ystävällistä menestystä

KOH SAMUI, Thaimaa – Täynnä design-hohtoa, ja se sijaitsee yhdessä Koh Samuin upeimmista kulmista. Uusi Hyatt Regency Koh Samui ei ole pulaa visuaalisesta viehätysvoimasta.

Tätä silmällä pitäen äskettäin paljastettu lomakeskus ryhtyy toimenpiteisiin asettuakseen yhdeksi Instagram-ystävällisimmistä kiinteistöistä kuningaskunnassa Gallery of Eight -kokoelmansa kautta, joka koostuu kahdeksasta sivustosta, jotka on pisteytetty kiinteistön ympärille, jotka on valittu erityisesti niiden fotogeenisen vetovoiman vuoksi.

Lomamatkat ovat pitkään olleet olennainen osa matkakokemusta. Mutta koska "kuvat tai ei tapahtunut" on Instagram-aikakauden mantra, vapaa-ajan visuaalisen dokumentaation keräämisestä on tullut monille kiireellinen prioriteetti.

Sosiaaliseen mediaan perehtyneet lomakeskukset tekevät kaikkensa tarjotakseen erityisesti kuratoituja valokuvamahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti rehua IG-syötteille.

Hyatt Regency Koh Samuin suunnittelijat tiesivät, että asiakkaiden olisi vaikea vastustaa optisia vihjeitä. Siksi he leipoivat valikoidussa snap-ystävällisten spottien kokoelmassa.

"The Gallery of Eight on fantastinen interaktiivinen kokemus", sanoi Adrian Pulido, Hyatt Regency Koh Samuin pääjohtaja. ”Olemme aina ajatellut, että kahdeksan valokuvausta olisi mukava pyöristetty luku vieraille. Ei liian monta ollakseen ylivoimaista, mutta tarpeeksi tehdäkseen siitä merkittävän ominaisuuden. Mutta niin paljon visuaalista inspiraatiota oli, meillä oli kova työ voittaa valinnamme!

"Jokainen lomakeskuksen ympärillä olevasta kahdeksasta valokuvauksellisesta paikasta on saanut inspiraationsa Samuin idyllisestä elämäntyylistä ja saaren ainutlaatuisista maamerkeistä. Vieraat voivat nyt löytää ne, tuntea ne ja tallentaa erityisiä muistoja tulevaisuutta varten."

Kiinteistö hyödyntää täysin Koh Samuin kauneutta rannikkoalueensa ja suojeltujen alkuperäiskansojen sisällyttämisen ansiosta yangna puita, jotka olivat aikoinaan paikallisten kalastajien navigointimerkkejä, ja lukuisia inspiroituja arkkitehtonisia piirteitä.

Jälkimmäiseen kuuluu esittelyaula – Galleria of Eightin lähtökohta – jossa lukuisat kattoikkunat mahdollistavat luonnollisen auringon ja kuun valaistuksen.

Muita todennäköisiä valokuvauskohteita ovat laakso, joka on täynnä värikästä trooppista kasvistoa, ja saaren suurin allasalue, neljän allasalueen kokoelma, joista jokainen laskeutuu lomakeskuksen yläkerroksen pääaltaalta.

Gallery of Eightin lisäosuudet vaihtelevat SESUNista, lomakeskuksen suositusta Välimeren inspiroimasta rantagrillistä, lomakeskuksen vehreään luomupuutarhaan ja elävään vehreään sisäpihaan wellness-keskuksen sydämessä.

Kaikki kahdeksan valokuvauskohdetta on merkitty lomakeskuksen karttaan, joka on painettu vieraiden avainkorttikoteloihin. Suurempi versio kartasta löytyy puolestaan ​​aulassa.

"Tiedämme, että ihmiset rakastavat valokuvaamista sosiaalisen median syötteitään varten", Pulido lisäsi. "Ja koska täällä tapahtuu niin paljon visuaalisesti, ajattelimme, että olisi hieno idea antaa vieraillemme auttava käsi ohjaamalla heitä kohti parhaita paikkoja!"

Lomakeskuksen aula – Koh Samuin pisin – on The Gallery of Eightin lähtökohta

Rivialtaat tuovat mieleen Samuin metsäisissä sisätiloissa olevien luonnollisten vesiputousten useat tasot

Syntyperäinen yangna puut, jotka aikoinaan toimivat paikallisten kalastajien navigointimerkeinä, ovat ainutlaatuinen piirre

Lomakeskuksen pengerrettyjen uima-altaiden kohotetussa osassa oleva kuutiosarja tekee unohtumattomista vangituksista

Lomakeskus maksimoi Koh Samuin uskomattoman luonnon loiston

Edellinen oli lehdistötiedote, joka julkaistiin TPN-median luvalla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/