Similansaaret avataan huomenna kokonaan kotimaan matkailijoille

Phang Nga -

Similan Islands on tarkoitus avata uudelleen tänä perjantaina 15. lokakuuta, kun se on ollut suljettuna noin seitsemän kuukautta kansallispuistojen luonnonvaraisten ja kasvien suojelun ministeriön määräyksen mukaisesti estää Covid-19-koronaviruksen leviäminen.

Similan Islands National Parkin päällikkö Tatsanet Petchkong paljasti lehdistölle, että saaret avataan kokonaan kotimaan matkailijoille 15-2021 eli noin 15 kuukaudeksi.

Saaret ovat rajoittaneet kapasiteetin 3,850 525 vierailijaan päivässä. Saaren aktiviteetit ovat enimmäkseen yhden päivän retkiä ja sukellusaktiviteetteja, joihin mahtuu vain XNUMX henkilöä/päivä.

Uuden normaalin toimenpiteiden noudattamiseksi turistien tulee hakea matkaa vain paikallisten matkailutoimistojen kautta. Operaattoreiden on myös ostettava pääsyliput asiakkailleen viimeistään 60 päivän kuluessa. Lippuja voi ostaa 14-2021 välisenä aikana.

Muiden toimijoiden, kuten veneyritysten ja sukelluslaitosten, on oltava SHA PLUS:n mukaisia ​​ennen saaren avaamista uudelleen, ennen kuin he voivat ostaa lippuja. Jos näin ei ole, kaikkien työntekijöiden on esitettävä rokotustodistus ennen toimintaa.

Turistien tulee olla SHA:n hyväksymien toimijoiden sertifioimia. Heidän tulee kuljettaa mukanaan kopio rokotustodistuksestaan ​​matkan aikana. Ennen matkaa turistit voivat ostaa liput Similan Islands National Parkin toimistosta tai varata matkatoimiston kautta.

”Kaikki Similan Islands National Parkin 85 työntekijää ovat saaneet kolme rokotetta Covid-19-rokotteella. Kansallispuistoa käytetään 100-prosenttisesti kansainvälisten standardien mukaisesti, joten turistit voivat olla varmoja. Ensimmäinen lipunmyyntipäivä alkaa tänään 14. lokakuuta, Similan Islandsin päällikkö Tatsanet päätti.

Kuva: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.