NELJÄN PARKKAA VAHVISTETTU VUONNA 2021 AASIAAN MIESTEN LENTOPALDO MESTARUUS THAMAASSA

Nakhon Ratchasima, Thaimaa, 13. lokakuuta 2021 – Vuoden 2021 Aasian miesten klubilentopallon mestaruuskilpailujen odotetut semifinaalit pelataan Terminal 21 Hallissa torstaina, ja kotisuosikki Nakhon Ratchasima QminC kohtaa Sirjan Foulad Iranianin. ja Al-Arabi Sports Club haastavat Burevestnik Almatyn kilpailemaan ykköspalkinnosta ja ainoasta paikasta FIVB:n miesten seuran maailmanmestaruuskilpailuihin myöhemmin tänä vuonna.

Tiistaina, huippuottelun poolin round robin -alkukilpailun viimeisenä päivänä, hallitseva ja kuusinkertainen Thaimaan liigan voittaja Nakhon Ratchasima, 2012 Asian Clubin mestari Al-Arabi Sports Club, Kazakstanin Burevestnik Almaty ja Iran s Valioliigan mestari Sirjan Foulad Iranian otti kaikki kimaltelevat voittonsa kilpailijoitaan vastaan ​​ja varmisti kelpoisuuden tee-or-die-välierissä.

Burevestnik Almaty ylsi Pool A:ssa 10 pisteellä, Nakhon Ratchasima ja irakilainen South Gas Club toisella ja kolmannella sijalla 8 ja 7 pisteellä. Edellä mainitut kolme joukkuetta pelasivat samankaltaisesti, kolme voittoa vastaan ​​yksi tappio. Karza Sport Club Kuwaitista ja voittamaton CEB Sports Club Sri Lankasta sijoittuivat 4. ja 5. sijalle 5 pisteellä ja ilman pistettä.

Sirjan Foulad Iranilainen hallitsi B-poolia 12 pisteellä neljästä voitosta peräkkäin, ja sitä seurasi Al-Arabi Sports Club 9 pisteellä 3 voitosta yhdestä tappiosta. Thaimaan Diamond Food tuli kolmannelle sijalle 4 pisteellä kahdesta voitosta ja 2 tappiosta, kun taas Uzbekistanin AGMK ja voittamaton Rebisco Philippines sijoittuivat 2. ja 4. sijalle 5 pisteellä ja yhdellä pisteellä.

Kaikki osallistuvat joukkueet tekivät kaikkensa viimeisten ponnistelujensa voittamiseksi voittaakseen viimeiset ottelunsa poolipeleissä tiistaina.

Tehokas vasenkätinen Amorntep Konhan repi suunnitelmallisesti Sri Lankan puolustuksen paloiksi poikkeuksellisilla hyökkäyksillä, kun Nakhon Ratchasima pyyhkäisi CEB Sports Clubin mukavissa suorissa sarjoissa 25-21, 25-20, 25-13.

“Aioimme voittaa tämän ottelun 3-0 tai 3-1 varmistaaksemme läsnäolomme välierissä. Sri Lankan joukkue on kehittynyt paljon viime aikoina. Pelaajieni päättäväisyyden ansiosta voitimme lopulta tämän päivän ottelun. He ovat tehneet hyvää työtä, sanoi Nakhon Ratchasima päävalmentaja Padejsuk Vannachote.

"Olen analysoinut iranilaisia ​​tyylejä ja valmistanut joukkuettani taistelemaan pidempien ja kovempien kilpailijoiden kanssa, ja meidän on oltava huippukunnossamme pelataksemme heitä. Uskon, että peli tulee olemaan haastava molemmille joukkueille, †hän lisäsi koskien ensimmäistä kohtaamista semifinaalissa torstaina.

Nakhon Ratchasiman kapteeni Wanchai Tabwises sanoi: "Tiimimme menestyi tänään hyvin. Seuraavassa ottelussa Sirjan Foulad Iraniania vastaan ​​meidän on oltava huippukunnossamme, koska he ovat niin aggressiivisia hyökkäyksessä ja puolustamisessa.

Aiemmin hyväkuntoinen Burevestnik Almaty tuhosi Kazma Sports Clubin vakuuttavilla suorilla sarjoilla 25-17, 25-20, 25-22.

Veteraani Vitaliy Vorivodin teki ottelun ennätyksen 15 pistettä Kazakstanille, kun taas Abdulrahman Almutawa teki 15 pistettä Kazma Sports Clubille.

Sergei Rezanov, yksi Burevestnik Almatyn avainpelaajista, sanoi ottelun jälkeen: "Tiesimme, kuinka tärkeä tämä ottelu on meille. Olen iloinen, että voitimme ja pääsimme semifinaaliin. Hävisimme South Gas Clubille 2-3, mutta voitimme kaikki muut ottelut suorilla sarjoilla.â€

Sillä välin Sirjan Foulad Iranian selviytyi Diamond Foodin valtavasta pelottelusta voittaakseen vauhdikkaan, neljän erän 25-19, 25-23, 23-25, 25-23. Shahrooz Homayonfarmanesh teki joukkueen ennätyksen 19 pistettä ja tallikaverit serbi Aleksandar Blagojevic ja Mahdi Jelveh lisäsivät 17 ja 12 pistettä joukkueen yhteenvetoon. Kantapat Koonme teki parhaan maalin 25 pisteellä, mukaan lukien 21 hyökkäystä 42 yrityksestä thaimaalaisia ​​vastaan.

Tässä ottelussa Sirjan Foulad iranilainen päävalmentaja Saeid Rezaei, joka oli varma joukkueensa välieräpaikasta, antoi levon parhaalle pelaajalle Saber Kazemille ja antoi lisää mahdollisuuksia penkkipelaajille Diamond Foodia vastaan.

Sirjan Foulad Iranian teki odotetusti puhtaan pyyhkäisyn poolissa B, kun taas Diamond Food, joka ei päässyt semifinaaliin, putoaa 5.-8. sijalle. Diamond Food, joka on B-lohkon kolmas, kohtaa torstaina poolin A neljännen sijan Kazma Sports Clubin.

Diamond Foodin päävalmentaja Somboon Nakpung sanoi: "Vaikka Sirjan käytti heidän penkkipelaajiaan, heidän suorituksensa on silti loistava. Joukkueeni pelaajat tekivät parhaan suorituksensa, mutta Sirjan on niin vahva voitettavana. Uskon, että joukkueellemme on arvokas kokemus pelata tällä tasolla, ja olen iloinen, että pääsimme näin pitkälle ensimmäistä kertaa Aasian seuramestaruussarjassa.

Diamond Foodin kapteeni Kittikun Sri-utthawong sanoi: "Sirjanilla oli erittäin vakaa peli ja aggressiivinen sekä hyökkäyksissä että lohkoissa vähemmällä virheellä. Mielestäni tiimini pärjäsi hyvin, eikä koskaan luovuttanut loppuun asti. He saivat paljon kokemusta pelaamisesta tänään kovassa joukkueessa.â€

Sirjanin päävalmentaja Saeid Rezaei sanoi: "Semifinaaliottelu on ehdottomasti elämän ja kuoleman peli, ja tulemme ehdottomasti vastustajia vastaan ​​kaikin voimin."

Pelistä Diamond Foodia vastaan ​​hän sanoi: "Tämä peli oli hyvä tilaisuus käyttää niitä pelaajia, joita emme käyttäneet aikaisemmissa otteluissa, jotta he ovat asianmukaisella valmistautumistasolla ja tarvittaessa auttaisivat joukkuetta kahdessa jäljellä olevassa ottelussa.â€

Päivän viimeisessä Pool B -ottelussa Al-Arabi Sports Club täytti edelleen odotuksensa, kun se voitti loistavan 3-0 (25-12, 25-20, 25-12) Uzbekistanin AGMK:ta vastaan.

Brasilialainen Felipe Bandero teki Al-Arabi Sports Clubille 16 pistettä, kun taas Bunyod Egamkulov johti AGMK:ta 13 hyökkäyksellä ja yhdellä kiinteällä blokilla.

Qatarin Al-Arabi SC oli voittanut vuoden 2012 Aasian seuran tittelin, paitsi hopeaa vuosina 2010, 2015 ja 2016 sekä pronssia vuosina 2007, 2009 ja 2017, viimeistä esiintymistään Vietnamissa, jossa he voittivat Kazakstanin. s Altay kolmannen sijan pudotuspeleissä.

Rebisco Philippine ja CEB Sports Club, kussakin poolissa viidenneksi sijoittuneet joukkueet putoavat 9.–10. luokitukseen, ja ne taistelevat keskiviikkona, jolloin jäljellä olevat joukkueet pitävät lepopäivän, valmiina semifinaalien jatkamiseen ja 5.–8. pudotuspelit seuraavana päivänä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/