Phuket ja Samui helpottavat virallisesti täysin rokotettujen kotimaanmatkailijoiden matkustusrajoituksia lokakuun puolivälissä

Kansallinen -

Phuketin ja Samuin viranomaiset ovat virallisesti hyväksyneet täysin rokotettujen kotimaanmatkailijoiden matkustusrajoitusten lieventämisen saarille pääsyn saarille sen jälkeen, kun hallituksen "We Travel Together" -matkailukampanja toteutetaan lokakuun puolivälissä.

Rajoituksen lieventämisessä on pieni ero molemmissa maakunnissa. Phuketille täysin rokotettu KOTIMAAN Vierailijat, sekä ulkomaiset että thaimaalaiset, ovat tervetulleita ilman Covid-19-testiä. Samuilla täysin rokotetut turistit saavat tulla saarelle ilman karanteenia. Phuketiin rokottamattomat turistit voivat tulla sisään, mutta heidän on suoritettava hyväksytty testi lääkärin/sairaalan valvonnassa.

Molemmat suunnitelmat otettaisiin käyttöön 15. lokakuuta Samuissa ja 16. päivänä Phuketissa. Ne esitellään pääasiassa sulautumaan 3. lokakuuta alkavaan "We Travel Together" -matkailukampanjan vaiheeseen 15.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew lisäsi, että viranomaiset aikovat myös laatia suunnitelman kotimaisten tartuntojen hallitsemiseksi tehokkaasti ja samalla tehdä maahantulomenettelyistä vaivatonta kotimaan matkailijoille.

”Periaatteessa ennen sisääntuloa tehdyt rokotus- ja/tai Covid-19-näytteenottotulokset on esitettävä viranomaisille. Myös seurantasovelluksemme 'www.gophuget.com' on asennettava ja sitä on kehitettävä jatkuvasti”, Narong sanoi.

Lisäksi Surat Thanin kuvernööri Witchawut Chinto kertoi Associated Pressille, että saapuvien kotimaan matkailijoiden ja paluumuuttajien on näytettävä rokotustietonsa ja negatiivinen ATK-tulos, joka on tehtävä vähintään 7 päivää ennen saapumista.

Kuvernööri sanoi: "Matkailijoiden on myös asennettava ja rekisteröitävä profiilinsa "Samui Health Pass" -mobiilisovelluksessa ja esitettävä "Mor Chana" QR-koodinsa ennen kuin he tulevat ja käyttävät alueen laitosten palveluita."

Koh Samuin taudintorjuntakeskuksen virallisen Facebook-sivun mukaan turistit on rokotettava jonkin seuraavista kuvauksista:

– 2 rokotetta Sinovac / Sinopharm / Sputnik -rokotteita
– Sinovac- ja AstraZeneca-rokotteiden ristiinrokotus
– 2 otosta AstraZenecasta / Pfizeristä / Modernasta
– Yksi kuva Johnson & Johnsonista
– Henkilö, joka on hiljattain toipunut Covid-19:stä enintään 90 päivää tai joka on osoittautunut taudista negatiiviseksi RT-PCR:n tai antigeenitestisarjan (ATK) avulla 7 päivän sisällä.
– Huollettavat alle 6-vuotiaat lapset, jotka matkustivat vanhempiensa kanssa

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.