"Sizzler" saavuttaa täyden harppauksen "kasvipohjaisilla" markkinoilla tarjoten uusia luomuksia ruokalistoihin sekä ruokailuun että toimitukseen

Bangkok–

Sizzler ottaa täydet vauhtia "kasvipohjaisten ruokien" markkinoilla tarjoten uusia luomuksia säännöllisillä ruokalistoillaan sekä ruokailuun että kotiinkuljetukseen, erityisesti kasvissyöjille, vegaaneille ja joustaville tai jopa tavallisille ruokailijoille keskihintaan 99 399 bahtia.

Sizzlerin tavoite vuodelle 2022 on kasvattaa liikevaihtoaan 30 % kasvipohjaisten menujen avulla tukeakseen Thaimaan kasvipohjaisten markkinoiden kasvua vuonna 2024, jonka odotetaan saavuttavan 4.5 miljardin bahtin arvon. Samaan aikaan Sizzler on lanseerannut 2 uutta kasvipohjaista menua – "OmniMeat Laab Tod tahmealla riisillä" ja "Beyond Steak with Guacamole & Salsa" . Nämä ovat kaikkien saatavilla kokeakseen Sizzlerin upean maun sekä ruokailuna että toimituksena kaikissa 30 konttorissa tästä päivästä eteenpäin.

            Mr. Kreetakorn Siriatha, SLRT Limited Companyn toimitusjohtaja; The Minor Food Group Oyj:n tytäryhtiö.; ravintolatoimija Sizzler-tuotemerkillä, sanoo, että terveellinen ruoka on vuosien varrella ollut silmiinpistävä trendi maailmanlaajuisesti, erityisesti Covid-19-pandemian aikana, mikä on ilmeinen laukaiseva tekijä, joka saa ihmiset muuttamaan ruokailutottumuksiaan. Yhä useammat ihmiset ovat nyt tietoisia terveytensä ja ruokansa tärkeydestä valinta.

 Kasvipohjaisesta ruoasta on nyt tullut suosittu ruokavalinta. Tämä näkyy maailmanlaajuisten suunnitelmapohjaisten markkinoiden kasvuna vuonna 2020 noin 4.3 miljardin Yhdysvaltain dollarin arvolla ja sen ennustetaan saavuttavan noin 8.3 miljardin dollarin arvon vuonna 2025 (lähde: Plant-Based Meat Market Outlook 2025 ). Thaimaassa kasviperäisten elintarvikkeiden markkinat ovat viimeisten 2-3 vuoden aikana kasvaneet jatkuvasti ja kasvipohjaisten elintarvikkeiden markkina-arvo on noin 2.8 miljardia bahtia vuonna 2019 ja sen odotetaan kasvavan 4.5 miljardiin bahtiin tai keskimääräiseen kasvuun. 10 % vuodessa vuonna 2024 (viitataan: Krungthai COMPASS).

                Sizzler, ravintola-alan johtaja, joka on tarjonnut kasvipohjaisia ​​ruokalistoja vuoden 2019 lopusta lähtien, on lisännyt nämä ruokalistat tavallisille ruokalistoilleen uutena valikoimana kasvissyöjille, vegaaneille ja flexitaareille. tai jopa tavalliset ruokaravintolat, jotka tarjoavat helpon pääsyn ja enemmän valikoimaa kasviperäisiä ruokia ympäri vuoden keskihintaan 99-399 bahtia. Jokaisen ruoan mukana tulee myös ensiluokkainen salaattibaari, joka on Sizzlerin ainutlaatuinen ruokailuominaisuus, ja se on saatavilla sekä ruokailuun että kotiinkuljetuksiin, jotka korostavat terveellisen ruoan keksijöiden johtajaa sekä ympäristötietoisuutta. Sizzlerin tavoite vuonna 2022 on kasvattaa liikevaihtoaan 30 % kasvipohjaisten ruokalistojen avulla.

            rouva. Nongchanok Stananonth, SLRT Limited Companyn markkinointiryhmän apulaisjohtaja; The Minor Food Group Oyj:n tytäryhtiö.; ravintolatoimija Sizzler-tuotemerkillä, mainitsee sen Sizzler tekee yhteistyötä Aasian johtavien kasviperäisten elintarvikkeiden tuottajien "Beyond Meat" ja "Green Monday" kanssa, tuo maahan ensiluokkaisia ​​ainesosia luodakseen 2 uutta ruokalistaa, jotka ovat 100 % kasvipohjaisia ​​ja jalostettuja. ruoanlaittoprosessi Sizzlerin asiantuntijoiden käsissä, jotka luovat huomattavan maun, mukaan lukien:

  • “OmniMeat Laab Tod tahmealla riisill䆖 kasviperäisestä proteiinista valmistettu paistettu Laab, aito thai-tyylinen ruoka, jossa on aito I-San maku, syö kuuman höyrytetyn tahmean riisin kanssa. Ruoka sopii hyvin terveelliseen elämäntapaan jokaiselle, joka haluaa täyttää tyhjän vatsansa luonnollisella proteiinilähteellä, joka säilyttää alkuperäisen maun 299 bahtin hintaan. Lisäksi OmniMeat Laab Tod on saatavilla myös alkupalana hintaan vain 99 bahtia sekä noutoruokana kuljetettavaksi minne haluat.
  • “Beyond Steak guacamolella ja salsalla†– vastagrillattu lihaton pihvi, joka tarjoillaan punajuuren ja appelsiinimehun sekoituksen kanssa, joka antaa tasapainoisen makean-hapan maun, päällä tuoretta guacamolea ja salsaa sekä ystävätaroa, joka lisää ruokaan rapeaa rakennetta, jota meksikolaisen ruoan ystävät eivät voi jättää väliin. 399 bahtia Â 

Molemmat menut “OmniMeat Laab Tod tahmealla riisill䆠            Â“Beyond Steak with Guacamole & Salsaâ€Â ovat valmiita palvelemaan terveiden ystävien kokeakseen upean maun, joka ei ole vain hyväksi terveydelle ja sydämelle, vaan myös ympäristölle, Sizzlerissä sekä ruokailuun että toimitukseen kaikissa 30 toimipisteessä tästä päivästä eteenpäin. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Sizzlerin PR-osastoon Puh: 02-365-6934 tai vieraile Facebook-fanisivulla: www.facebook.com/SizzlerThai tai verkkosivusto: www.sizzler.co.th

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/