The Women of the Future Awards Kaakkois-Aasian 2021 voittajat julkistettu

Neljäs vuotuinen Women of the Future Awards Kaakkois-Aasia – ainoa liike, joka tunnustaa ja vaalii nuoria naislahjakkuuksia alueella – yhdessä NTT:n kanssa julkisti 12 voittajaa eri puolilta aluetta virtuaalisen seremoniassa, joka pidettiin suorana verkossa. yleisölle viime viikolla.

Voittajat kustakin kategoriasta ovat:

  1. Taide ja kulttuuri

Nandini Balakrishnan – päätuottaja SAYS, REV Media Group, Media Prime (Malesia)

  1. Bisnes

Sarah Voon – General Manager, theAsianparent Malesia (Malesia)

  1. Yhteisöhenki ja julkinen palvelu              

Ruby* – Survivor Leader, International Justice Mission (Filippiinit)

  1. Yrittäjä

Abetina Valenzuela – toimitusjohtaja ja perustaja, Equilife Medical (Filippiinit)

  1. Media ja viestintä

Panha Theng – tuottaja, 606 Digital (Kambodža)

  1. Opastaja

Mikaela Luisa Teves – Toimitusjohtaja, Spark! Filippiinit, (Filippiinit)

  1. Ammatit

Busayapa Srisompong – ihmisoikeuslakimies ja SHero Thailandin perustaja (Thaimaa)

  1. Kiinteistöt, rakentaminen ja infrastruktuuri

Mei Tan – Asia Green Groupin toiminnanjohtaja (Malesia)

  1. Tiede, tekniikka ja digitaali

Nur Adlyka Ainul Annuar – astrofyysikko/apulaisprofessori, Universiti Kebangsaan Malaysia (Malesia)

  1. Sosiaalinen yrittäjä

Huong Dang – perustaja ja toimitusjohtaja, HopeBox (Vietnam)

  1. Urheilu

Huyền Bùi Thanh – Kim Boin aluejohtaja, Kim Boi Project Management Board (Vietnam)

JA

Nicole Tiamzon – perustaja ja toimitusjohtaja, Spike and Serve Philippines (Filippiinit)

Palkintojenjakotilaisuus alkoi pääpuheella Rouva Indranee Rajah, Singaporen ministeri pääministerin kansliassa ja toinen valtiovarain- ja kehitysministeri, naislahjakkuuksien innostamisesta ja naisten voimaannuttamisesta alueella.

Muita esiintyjiä olivat Australian entinen pääministeri, Julia Gillard, kuuluisa kenkäsuunnittelija Jimmy Choo, DBS Groupin toimitusjohtaja, Piyush Guptaja brittiläinen Australian päävaltuutettu, Vicki Treadell.

Pinky Lilani CBE DL, perustaja, Women of the Future (WOF) -ohjelma sanoi: "Meitä ei lakkaa hämmästyttämästä, kuinka nämä rajoja rikkovat nuoret naiset osoittavat vuosi toisensa jälkeen sen, minkä olemme aina tienneet - että alueen naislahjakkuus ansaitsee tunnustuksen uskomattomista saavutuksistaan ​​ja heidän keskeisestä roolistaan ​​keihäänkärjessä. muuttaa."

”Yhdessä tuomareiden oli erittäin vaikea päättää voittajia tänä vuonna, sillä niin monet 61 ehdokkaasta olivat saavuttaneet merkittävää ja uraauurtavaa edistystä urallaan tähän mennessä. Meille kaikille tehtiin selväksi, että huolimatta näiden naisten pandemian aikana kohtaamista mittaamattomista haasteista, siellä on runsaasti lahjakkuuksia, jotka ovat täällä vaikuttamassa ja voivat vaikuttaa, rohkaista ja motivoida muita nuoria naisia ​​tulevaisuudessa tekemään sama", hän lisäsi.

Edellinen oli levitetään The Women of the Future Awards Southeast Aasian puolesta täydellä luvalla. Heidän lausuntonsa ovat heidän omiaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/