BUREVESTNIK ALMATY CAP HÄKISTÄVÄÄ 3-0 VOITO NAKHON RATCHASIMASTA ENSIMMÄISESTÄ VOITOA AASIAAN MIESTEN MEROSTUSTASSA

Nakhon Ratchasima, Thaimaa, 10. lokakuuta 2021 – Syttynyt Burevestnik Almaty, joka putosi South Gas Clubille 2-3 avausottelussaan viime perjantaina, voitti Thaimaan Nakhon Ratchasima QminC VC:n 3-0 (25-18). , 25-21, 25-22) lahjoittaakseen ensimmäisen tappion isännille 2021 Aasian miesten klubilentopallon mestaruuskilpailujen ryhmän round robin -alkukilpailun kolmantena päivänä Terminaali 21 -hallissa sunnuntaina.

Veteraani Vitaliy Vorivodin teki 15 pistettä, mukaan lukien 13 hyökkäystä, kun taas Amorntep Konhan johti Nakhon Ratchasimaa samalla 15 pisteellä poikkeuksellisista piikkeistä.

Burevestnik Almaty, jota vahvisti kuusi pelaajaa, jotka liittyivät Kazakstanin maajoukkueeseen äskettäin Chibassa, Japanissa järjestetyssä Aasian seniorimiesten mestaruuskilpailussa, sai hyvän alun ensimmäisessä erässä ja käytti korkeutensa verkon yli kukistaakseen Nakhon Ratchasiman. kimaltelevilla lohkoilla ja terävillä kenttien välisillä hyökkäyksillä. Kun 196 cm pitkä Sergey Rezanov uhkasi jatkuvasti piikkietäisyydeltä, vauhti oli Kazakstanin puolella, kun he voittivat ensimmäisen erän 25-18.

Tällaisen valitettavan avauksen jälkeen Nakhon Ratchasima aloitti toisen erän näyttäen paljon rauhallisemmalta kapteeni Wanchai Tabwisesin vaikuttavalta töksystä. Kuitenkin kazakstanit osoittautuivat vakaammiksi viimeisessä hyökkäyksessä ja voittivat erän 25-21.

Kolmannessa erässä Burevestnik Almaty sai aloitteen takaisin, kun he johtivat nopeasti alusta loppuun ja voittivat poikkeuksellisen 25-22-voiton ja luovuttivat ensimmäisen tappion Nakhon Ratchasimalle, joka teki siitä kaksi peräkkäistä kahdessa ensimmäisessä ottelussaan.

“Tänään vaihdoin rivitaulukkoani ja tämän joukkueen kanssa odotan aggressiivista ottelua. He toivat meidät haluttuun tulokseen tänään. Nakhon Ratchasima on pelannut jo kaksi ottelua, ja me katselimme heidän ottelunsa ja analysoimme heidän joukkueensa hyvin ennen taistelua. Meillä on vielä kaksi ottelua, joissa toivon, että voimme voittaa kilpailijat ollakseen semifinalisti, Burevestnic Almaty -päävalmentaja Alexander Zapevalov kommentoi.