ALTAY POWER PAST NAKHON RATCHASIMA JÄNNITTYVÄSSÄ KOLME-SETTERISSÄ HALLITSEMAAN ASIAN NAISTEN CLUB-MESTARUUSSA

Nakhon Ratchasima, Thaimaa, 7. lokakuuta 2021 – Palanut Altay nappasi neitsyt Aasian klubin mestaruutensa voitettuaan Nakhon Ratchasima QminC VC:n jännittävissä suorissa 25-22, 25-22, 25-20 vuoden 2021 viimeisessä välienselvittelyssä Aasian naisten kerholentopallon mestaruuskilpailut Terminal 21 Hallissa torstaina.

Upeaa tiimityötä, hyökkääviä yhdistelmiä ja päättäväisyyttä on pidetty kazakstanilaisen Altayn avainpisteinä torstain poikkeuksellisessa voitossa thaimaalaisia ​​vastaan.

Hallitsevaa Nakhon Ratchasimaa vastaan ​​Altay esitti valtavan kokoonpanon erittäin kokeneesta joukkueesta, johon kuului viisi veteraania – Sana Anarkulova, Zhanna Syroyeshkina, Kristina Anikonova, Kristina Belova ja Madina Beket sekä kaksi legionääriä, Danica Radenkodol Serbiasta ja Nadi Koita Ukrainasta. .

Altay aloitti vakaasti ensimmäisessä erässä, jonka he suorittivat erinomaisesti sinetöidessään kovan taistelun 25-22 thaimaalaisia ​​vastaan. Toisessa erässä molemmat joukkueet hyödynsivät tehoaan ja nopeuttaan verkossa, mutta vahvat vierailijat kokeneempien pelaajien kanssa pysyivät huippukunnossaan tasonsa tasolle hylätäkseen kilpailijoiden taisteluyritykset. Altay otti kiihkeän toisen erän 25-22 ja veti johdon 2-0.

Paluun toivossa nuoret thaimaalaiset esittelivät kätkettyjä kykyjään ja taitojaan ikänsä yli kolmannessa erässä. Isäntäjoukkue nosti vauhtiaan ja siirtyi hallitsevaan johtoon 6-1. Puolivälissä, kun Nakhon Ratchasima yritti parhaansa pitää marginaalin leveänä, Altay koukisti heidän lihaksiaan ja ryntäsi heidän fantastisiin yhdistelmäpeleihinsä jättääkseen thaimaalaiset jälkeen 20-16.

Huolimatta yrityksistä saada takaisin muotoonsa, Nakhon Ratchasima piti Altayssa kiinni, koska he saivat yllättävän paljon voimaa ja keskittymistä. Altay voitti kolmannen erän 25-20 ja mestaruuden.

Edellinen oli lehdistötiedote, julkaistu luvalla. Heidän ajatuksensa ja mielipiteensä ovat täysin heidän omiaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/