Reader Talkback Results: Luuletko, että "Vaccine Green Zones" kuten Koh Samuilla voisi toimia Pattayalla baareissa ja alkoholiin liittyvissä paikoissa?

Seuraavassa on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esitelläksemme teille, arvoisat lukijamme. Tässä ovat viimeisimmän kysymyksemme tulokset

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Luuletko, että "Vaccine Green Zones" kuten Koh Samuissa voisi toimia Pattayalla baareissa ja alkoholiin liittyvissä paikoissa?

Ehdotuksen tausta oli seuraava:

Luuletko tämä suunnitelma voisi toimia, jopa väliaikaisena tapana antaa yritysten avata uudelleen tai tarjota alkoholia puolen vuoden sulkemisen ja kieltojen jälkeen? Vai pitäisikö Pattayan mielestäsi kopioida Phuket ja antaa kaikkien ravintoloiden toimia aloituksena (tietäen varsin hyvin, että monet baarit "teeskentelevät" ravintoloksi, kuten Phuket.) Vai pitäisikö viranomaisten vain vihdoin napata luoti ja sallia avaamisen joidenkin varotoimien ja sääntöjen mukaan, ehkä aloittaen kapasiteettirajoituksista, ulkotiloista ja pienemmistä paikoista ja baareista? Luuletko, että baarit noudattavat sääntöjä? Muista, että Pattaya/Jomtien/Naklua on tuhansia ravintoloita, hotelleja ja baareja, jotka tarjoilevat alkoholia, paljon enemmän kuin Koh Samuissa, seurataksesi tilannetta – voisiko tämä jopa toimia periaatteessa?

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsin erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-=-=-===-=-=-=-

E kohti:

Heidän pitäisi lopettaa peli.
Noudata Skandinavian maiden logiikkaa.
Joko lukitut tai avaat ja elät sen kanssa.
Silloin ei ehkä stressata väestöstä.
Mutta ehkä se on todellinen agenda.
Stressaa alistumista
-=–=-=-=-==–=-=
Paul Y – Todellisuudessa heillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin avata. Joka päivä ne pidentävät avaamista, mitä pidempään toipuminen...Meidän kaikkien on elettävä ja suojeltava itseämme tältä bugilta... tällä hetkellä ei ole toimivaa ratkaisua.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Fred J-Suunnitelma toimisi, mutta ei toteutus…
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Niel I-Jos luulet, että yritysten omistajat aikovat kieltäytyä liiketoiminnasta tai eivät tee yhteistyötä paikallisen poliisin kanssa salliakseen sen, minulla on rantakiinteistö pohjoisnavalla myydäksesi sinulle.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
John S-Tämä COVID-juttu on hullua Thaimaassa nyt. Heidän on palattava normaaliin elämäntapaan.
-=-=-=-=-=-
Zachary SI:n mielestä päästä helvettiin vyöhykkeistä olisi parasta
-=-=-=-=-=-
James R-Henkilökunnalle annettaisiin velvollisuus valvoa sitä, joten se ei ole ihanteellinen ja mahdollisesti jotkut yrittäjät epätoivoiset omistajat sulkeisivat silmänsä.
-=-=-=-=-=-
Stefan T-Ainoa asia, joka toimii, jos Thaimaa haluaa saada turistit takaisin, on asioiden palauttaminen normaaliksi, mutta rokotetuille ihmisille. FFS on loma. Se on hyvin pieni vaiva, joka on hyväksyttävää, ja valittavana on paljon muita maita.
-=-=-=-==–=
Toni L-Ainakin askel eteenpäin tässä Thaimaan hulluuspelissä. On aivan uskomatonta, kuinka heiltä puuttuu tämän kaiken pointti. Kun olemme rokottaneet kahdesti, et voi tehdä enempää! Poista rajoitukset ja anna meidän elää. Tee se jo!
=-=-==-=-
Matt M-Meidän on opittava elämään koronaflunssan/flunssan kanssa. Se siitä. Joka vuosi on flunssaa.
=–=-==-=
Arild H-No ei myöskään toiminut siellä
- = - = - = - = -
Dan R-Ei, koska tapahtumapaikan omistajilla ja heidän henkilökunnallaan ei ole kurinalaisuutta tai halua noudattaa sääntöjä.
-=-=-=-=-=-
Toimittajan huomautus: Meillä oli yli tusina nopeaa "ei" vastausta, mikä osoitti, että suurin osa lukijoistamme uskoo, että tämä suunnitelma ei koskaan toimisi Pattayalla.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten tavallista, meillä on toinen Reader Talkback -kysymys tämän viikon alussa. Kiitos, kuten aina, näkemyksestäsi, se auttaa meitä kommunikoimaan paikallisten viranomaisten kanssa ja luomaan toimituksia ja mielipiteitä. Jos et ehtinyt soittaa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com tai kirjoita ajatuksesi alla oleviin kommentteihin!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/