44-vuotias mies kuoli junan yli ajamisen jälkeen Chonburissa, poliisi uskoo uhrin olleen humalassa

KUVA: Pu Chonburi / Top News

Chonburi -

44-vuotias mies on julistettu kuolleeksi rautateillä Phan Thongin alueella junan ajettua hänet eilen aamulla (8. lokakuuta).th).

Phan Tong -poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta klo 9 lähellä temppeliä Kok Keenonin osa-alueella.

He ja pelastustyöntekijät saapuivat paikalle löytääkseen 44-vuotiaan Kampan Chaochengyuenin ruumiin, joka makaa rautateillä. Hänet löydettiin makaamasta kasvot alaspäin, ja hän oli loukkaantunut vakavasti junan ajamisesta yli.

Hänen ruumiinsa läheltä löydettiin kulho puoliksi syötyjä nuudeleita, mikä sai poliisin uskomaan, että Kampan saattoi syödä junan raiteilla ennen onnettomuutta. Juna onnistui pysähtymään noin 300 metriä alempana rautatien varrella.

Vartija, herra Songkran Sornnarain, 58, joka oli lähistöllä olevassa turvalaatikossa, kertoi Phan Thongin poliisille: "Näin Kampanin kävelevän paidattomana lähellä turvakoppiani kädessään kulhollinen nuudeleita. Hän istui rautateillä ja alkoi syödä aamiaista, vaikka varoitin häntä tällaisen toiminnan vaaroista."

”Juna alkoi tulla, kuten olin varoittanut, ja alkoi piippata torvea, jotta Kampan pääsisi liikkeelle. Tässä vaiheessa Kampan makasi ja käytti rautatietä päänsä tyynynä osuessaan. Uhri ei ollut paikallinen asukas, en ollut koskaan nähnyt häntä aiemmin. Huusin monta kertaa, että hän liikkuisi, mutta hän ei tehnyt sitä." Songkran totesi.

Junankuljettaja, Mr. Raewat Sriarj, 41, kertoi Phan Thongin poliisille: "Näin jotain rautateillä lähestyessäni aluetta, jossa tapaus tapahtui. Kaukaa oli vaikea tunnistaa, koska miehellä ei ollut paitaa yllään ja mies makasi. Yritin puhaltaa torveani, mutta uhri ei reagoinut, mahdollisesti päihtynyt, kun hän makasi radalla käyttäen raidetta päänsä tyynynä. Onnistuin pysäyttämään junan, mutta kesti jonkin aikaa, enkä pystynyt välttämään miehen osumista."

Phan Thongin poliisi uskoo, että tapaus ei ollut itsemurha ja että uhri oli todennäköisesti vahvasti päihtynyt. He ilmoittivat jatkavansa tapauksen tutkintaa.

KUVA: Pu Chonburi / Top News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.