Uusi japanilaistyylinen kahvila lähellä Bang Saenin rantaa tulee suosituksi

Bang Saen, Chonburi –

Uusi japanilaistyylinen kahvila lähellä Bang Saen Beachia on nyt tulossa suosittu kahvila paikallisten ja kotimaisten matkailijoiden keskuudessa.

Videokierros kahvilassa on katsottavissa täältä:

Kahvilan johtaja Payapop Suwannachot, 35, kertoi Pattaya Unpluggedille ja TPN-medialle: "Ystäväni ja minä rakastamme nauttia japanilaisesta ruoasta ja juomasta. Olemme vierailleet Japanissa aiemmin ja kaipaamme sitä syvästi.â€

“Ennen kuin avasimme kahvilan, me (Payapop ja hänen ystävänsä) myimme japanilaisia ​​ramennuudeleita ruokakärryissä rannalla. Covid-19-pandemian aikana monet meistä kuitenkin joutuivat vaikeuksiin ja päättivät kokeilla jotain uutta. Se oli riski, ja käytimme viimeisetkin säästöistämme siihen, mutta uskoimme, että oli oikea aika tehdä jotain uutta valmistautuaksemme valoisaan tulevaisuuteen, kun matkailijat palaavat Thaimaahan ja Chonburiin, sekä kotimaisiin että ulkomaisiin. ” Payapop totesi.

“Joten päätimme muuttaa vuokrattavan rakennuksen japanilaiseksi kahvilaksi. Sen valmistuminen ja japanilaiseen tyyliin sisustaminen kesti noin kahdeksan kuukautta. Myymme erilaisia ​​japanilaisia ​​juomia ja ruokia.†Payapop sanoi.

https://www.facebook.com/NomisukeRamen

‘Olemme mainostaneet avajaisia ​​Facebook-sivullamme osoitteessa ‘Nomisuke Matcha Ramen’ ennen kuin avauduimme virallisesti 5. lokakuutath, 2021”, Payapop totesi.

“Meillä on paljon asiakkaita, jotka vierailivat meillä ensimmäisenä päivänä. Keskiviikkona (6th) asiakkaat jonottivat aamusta asti pitkässä jonossa. Emme odottaneet paljon tällaisia ​​asiakkaita, mutta se on myös alkuperäinen idea Bang Saenin ranta-alueelle.†Payapop lisäsi.

‘Japanilaistyylinen kahvila ‘https://www.facebook.com/NomisukeRamen’ sijaitsee Wonnapa Beachillä lähellä Bang Saen Beachia ja lähellä 7-Eleven-myymälää. Kahvila on avoinna joka päivä klo 9-00.” Payapop päätti.

https://www.facebook.com/NomisukeRamen

Neiti Arpaphon Homkrajai, 27, ja neiti Kwanjaras Kaewka, 27, jotka ovat asiakkaita, kertoivat TPN medialle ja Pattaya Unpluggedille: ”Meistä tuntuu kuin olisimme Japanissa vieraillessamme tässä kahvilassa. Heidän japanilainen ruoka- ja juomavalikoimansa ovat myös herkullisia. Suosittelemme muita vierailemaan kahvilassa.â€

https://www.facebook.com/NomisukeRamen

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.