Iso-Britannia hyväksyy todisteet rokotuksista Thaimaassa useille suurille rokotemerkeille, mukaan lukien AstraZeneca

Thaimaa/UK-

  Sen jälkeen, kun Thaimaassa kuukausia kestäneen hallinnollisen byrokratian sitomisen rokotteet hyväksyttiin "täysin rokotetuiksi" Yhdistyneessä kuningaskunnassa, säännöt muuttuvat viimein maanantaina 11. lokakuuta.

Aiemmin, jos joku oli rokotettu AstraZenecalla tai muilla merkittävillä tuotemerkeillä Thaimaassa, häntä ei pidetty "täysin rokotettuna" Isossa-Britanniassa palatessaan, mikä johti hämmennykseen ja vihaan sosiaalisessa mediassa.

Tästä päivästä, 8 alkaen, ohje on kuitenkin muuttunut ja se tulee voimaan maanantaina 2021.

  Täydellinen opas on luettavissa klikkaamalla tästä.

Olemme muuttaneet alla olevan ohjeen.

  Hyväksytyt rokotteet Thaimaassa, koska ne on rokotettu kokonaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa:

 

  • Oxford / AstraZeneca
  • Pfizer BioNTech
  • nykyaikainen
  • Janssen

Näiden rokotteiden formulaatiot, kuten AstraZeneca Covishield, AstraZeneca Vaxzevria ja Moderna Takeda, ovat myös hyväksyttyjä rokotteita.

Jos koko hoitojakso vaatii 2 rokoteannosta, voit:

  • sekoita 2 erilaista rokotetta yllä olevasta luettelosta, esimerkiksi Oxford/AstraZeneca ja Moderna
  • sinulla on 2 rokotusta kahdessa eri hyväksytyssä ohjelmassa, esimerkiksi Australiassa ja Japanissa, UK ja USA, Ranska ja Kanada

Thaimaan ohje muutettiin nimenomaan tähän:

Lisätään tähän luetteloon maista ja alueista, joilla on hyväksytty rokotustodistus klo 4 maanantaina 11. lokakuuta. Jos saavut Englantiin ennen tätä päivämäärää, sinun on noudatettava säännöt henkilöille, jotka eivät ole täysin rokotettuja. Jos saavut sen jälkeen, voit käyttää rokotetodistusta rokotusasemasi todistamiseen.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/