Chanthaburi julkaisee tilauksen, jossa alkoholia ei myydä missään

Chanthaburi –

Kuten ensimmäinen julkaisu sosiaalisen median kanavillamme tänä iltapäivänä, Chanthaburi on kieltänyt kaiken alkoholin myynnin.

Chanthaburin kuvernööri totesi, että tämä auttaa hänen mukaansa pysäyttämään Covid-19:n rajoittamalla alkoholin ympärillä olevia juhlia ja kokoontumisia. Chanthaburi on Thaimaan itäinen provinssi, joka sijaitsee suunnilleen Chonburin etelä- ja itäpuolella.

Chanthaburin kuvernööri Sutee Thongyam julkaisi eilen (6. lokakuuta) määräyksen, joka kielsi kaiken alkoholin myynnin kaikkialla maakunnassa, mukaan lukien ostoskeskukset, paikalliset päivittäistavarakaupat, päivittäistavarakaupat ja ravintolat. Baarit ovat olleet teknisesti kiinni valtakunnallisesti huhtikuusta lähtien. Tämä tilaus kuitenkin pysäyttää kaiken alkoholin myynnin.

Määräyksen mukaan Chanthaburi on jatkanut uusien Covid-19-tapausten ilmoittamista, pelkästään tänään, lokakuun 450. päivänä, 7 uutta tapausta, eikä se ole osoittanut vähenemisen merkkejä.

Kuvernöörin mukaan monia vahvistettuja Covid-19-tapauksia löydettiin klustereista, jotka olivat juhlissa, paikallisissa perinteissä, buffetissa ja seremonioissa, joissa alkoholia oli mukana.

Kuvernöörin mukaan alkoholin juominen, erityisesti ihmiset, jotka käyttävät sitä sosiaalisena tilaisuutena kokoontua ja juhlia, tuo infektioryppyjä ja on vaikeasti hallittavissa. Tämä on vaikuttanut maakunnan kansanterveyteen ja yhdyskuntatalouteen niin kauan kuin vahvistettujen tapausten määrä ei ole vähenemässä. Kuvernööri lisäsi, että monet ihmiset ovat pettäneet vartiointinsa ja järjestävät yksityisiä juhlia ja tapahtumia, koska viihdepaikat ovat olleet kiinni puoli vuotta.

Määräys astuu voimaan 7.-31. Rangaistukset ovat ankarat, ja ne voivat johtaa valtaviin sakkoihin ja mahdollisiin vankeusrangaistuksiin tartuntatautilain ja Covid-2021:n torjuntaa koskevan hätäasetuksen nojalla.

TPN-media huomauttaa, että online-reaktio tilaukseen oli lähes 100-prosenttisesti negatiivinen. Monet "netizensit" kyseenalaistivat, miksi markkinoilla, tehtaissa ja vastaavissa paikoissa voi olla satoja tai jopa tuhansia ihmisiä seurustelemassa ja vuorovaikutuksessa, mutta täytäntöönpano keskittyi jatkuvasti alkoholiin.

Tilaus on alla thai.

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.