Samut Prakanin osavaltion karanteenihotellissa syttyi viime yönä tulipalo, jonka seurauksena kymmeniä karanteenissa olevia ihmisiä on evakuoitu, henkilövahinkoja ei raportoitu

KUVA: Lähetä tänään

Samut Prakan -

Samut Prakanin Bang Phlin kaupunginosassa Covid-19:n osavaltion karanteenin majoituksessa syttyi tulipalo viime yönä 6. lokakuuta. Yli 80 karanteenissa olevaa thaimaalaista ja ulkomaalaista evakuoitiin.

Palomiehet ja Bang Kaeon poliisiaseman poliisit saapuivat paikalle noin kello 9. saatuaan ilmoituksia suuresta paksusta savupilvestä, joka tulee tunnetun karanteenihotellin kellarista, jota käytetään ensisijaisesti Thaimaahan ulkomailta palaaville ihmisille.

Noin 80 ulkomaalaista ja thaimaalaista, jotka olivat karanteenissa ylemmissä kerroksissa, pakotettiin poistumaan rakennuksesta samalla kun Ruamkatanyu-säätiön henkilökunta, joka käytti myös suojavaatetusta, ja palomiehet alkoivat ruiskuttaa vettä kellariin hajottaakseen savua ennen huoneeseen tuloa. . Palon sammuttaminen kesti tiettävästi yli 30 minuuttia.

KUVA: Sanook

Hotellin johtaja Nuttawut Arunanonchai kertoi poliisille, että kellari oli snookerhuone, joka ei ole ollut käytössä lähes kahteen vuoteen hallituksen Covid-19-politiikan vuoksi. Snooker- ja biljardihallit, TPN media toteaa, ovat olleet suljettuina puoli vuotta peräkkäin suurimmassa osassa maata ja suljettuina aiemminkin.

Työntekijä kertoi Nuttawutille nähneensä huoneesta nousevan savua, ennen kuin hän kutsui paikalliset palomiehet tarkastukseen. Alustavan tarkastelun mukaan liitetyssä virtajohdossa tarkastettiin oikosulku, joka aiheutti johtimien sulamisen ja kipinöinnin lähellä olevissa johdoissa ennen kuin muodostui suuri määrä savua. Selvitysten mukaan onnettomuuden aikana ei sattunut henkilövahinkoja tai kuolemantapauksia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.