54-vuotias nainen loukkaantui vakavasti, melkein menetti kätensä juuttuaan kookoksen kuorintakoneeseen Chonburissa

Chonburi -

54-vuotias nainen on menettänyt oikean kätensä kaikki viisi sormea, kun hän jäi eilen 6 kookoksen kuorintakoneeseen Mueang Chonburissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta kookosmaitoliikkeessä Soi Yan Poe Thongissa Makham Yengin osa-alueella keskiviikkona iltapäivällä 6. lokakuuta.

Ensimmäiset pelastusryhmät saapuivat kauppaan löytääkseen rouva Jantra Paodeen, 54, jonka oikea käsi oli juuttunut sähköiseen kookoksen kuorintakoneeseen.

Pelastustyöntekijät käyttivät hydraulista leikkuria auttamaan vapauttamaan hänen kätensä. Kesti noin puoli tuntia ennen kuin hänet saatiin kokonaan irti koneesta. Pelastustyöntekijöiden mukaan Jantra menetti onnettomuuden seurauksena oikean kätensä kaikki viisi sormea, mutta välttyi koko kätensä amputaatiolta. Jantra kiidätettiin ensiapuun kiireelliseen leikkaushoitoon.

Hänen työnantajansa, jonka nimi oli salattu odotettaessa onnettomuuden lisätutkintaa asiaankuuluvien virastojen toimesta, kertoi Pattaya News -tiimille: "Käytämme aina rouva Jantraa, ettei hän käytä käsineitä työskennellessään koneiden kanssa, koska kone voi tarttua käsineisiin ja irtoamaan materiaalia. vedä se sisään. Hän ei kuitenkaan kuunnellut ja käytti käsineitä käyttäessään koneita, jotka juuttuivat sisään."

Ei ollut heti tiedossa, nostetaanko tapahtumasta mahdollisia oikeussyytteitä tai vaateita.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.