TACO BELL® THAILAND ATSEE NFT-TRENDISSÄ JULKAISEMAKSI AINOASTAAN NFTACO-TAIDETA

Seuraava on Taco Bellin lehdistötiedote. Heidän ajatuksensa ja lausuntonsa ovat heidän omiaan.

Bangkok, Thaimaa 4. lokakuuta 2021 –Â Kansallinen tacopäivä on päivä, jolloin tacon ystävät ympäri maailmaa kokoontuvat yhteen ja juhlivat rakkauttaan tacoihin. Juhlistaakseen tätä erityistä päivää 4. lokakuuta kalifornialainen pikapalveluravintolaketju Taco Bell Thailand aloittaa ensimmäisen luovan NFTaco-digitaalitaiteen kokoelmansa julkaisemisen. Asiakkaat voivat myös saada ilmaisen tacon tämän kampanjan aikana, joka kestää 4–2021. Kansallista tacopäivää järjestetään yli 26 markkinoilla eri puolilla maailmaa osallistuvissa ravintoloissa.

Taco Bell pyrkii aina olemaan digitaalisen eturintamassa, ja Taco Bell Thailand osallistuu innolla NFT-keskusteluun (Non-Fungible Token) verkossa. NFT:n innoittamana Taco Bell on luonut joukon ainutlaatuisia taideteoksia, joissa tacot ovat etusijalla. Taco Bellin NFTacot ovat eksklusiivisia, ja niitä on saatavilla rajoitettu määrä. Jokainen saa ainutlaatuisen digitaalisen taideteoksen – joten kahta samanlaista taideteosta ei tule. Brändi tekee myös yhteistyötä paikallisten taiteilijoiden kanssa, jotka suunnittelevat omia NFTaco-digitaalisia taideteoksia taco-faneille.

 

Chalermchai Mahagitsiri, TTA:n toimitusjohtaja ja Siam Taco Co., Ltd.:n johtaja, sanoi: "Esittelemme Taco Bell -brändin yhdeksi maailman inspiroivimmista digitaalisen elämäntavan brändeistä Thaimaassa. NFTacon visuaalisen luonteen käyttäminen auttaa kuluttajia tutustumaan Taco Bellin kuuluisiin tacoihin ja lisää tietoisuutta niistä.

Kuluttajien on helppo nauttia NF-Tacon ja ilmaisen tacon keräämisestä Taco Bellistä:

  • Lisää @tacobellthai heidän LINE-tililleen
  • Kirjoita TACO tai taco-emoji, jotta saat ainutlaatuisen ja ainutlaatuisen NFTacon
  • Saat automaattisesti ilmaisen taco-kupongin, jonka voi lunastaa missä tahansa Taco Bell -ravintolassa Thaimaassa joka tacotiistai ehtojen ja ehtojen mukaisesti.

Aloita Taco Bellin NFTacon kerääminen tänään ja löydä lähin Taco Bell -ravintolasi tätä lunastaa.

Lisätietoja Taco Bell Thailandista on osoitteessa verkkosivusto. Voit myös pysyä ajan tasalla kaikista Taco Bell -asioista seuraamalla meitä Facebook ja Instagram. Tarjouksen tiedot ja ehdot ovat osoitteessa https://tacobell.co.th.

###

Tietoja Taco Bellistä

Taco Bell Corp., Yum! Brands, Inc. on maailmankuulu meksikolaisvaikutteinen ravintolaketju, joka tarjoilee räätälöityjä tacoja, burritoja ja muita erikoisuuksia rohkeilla mauilla, laadukkailla ainesosilla, läpimurtoarvolla ja luokkansa parasta asiakaspalvelua yli 42 miljoonalle asiakkaalle viikoittain eri puolilla maailmaa. . Taco Bellillä on yli 7000 ravintolaa yli 30 markkina-alueella, mukaan lukien Yhdysvallat, ja laajentuminen jatkuu ympäri maailmaa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/