NAKHON RATCHASIMA SEMIFINAALIIN 3-0 VOITO REBISCOA VASTAAN

Nakhon Ratchasima, Thaimaa, 4. lokakuuta 2021 – Entinen nelinkertainen Thaimaan liigan voittaja Nakhon Ratchasima QminC VC, joka teki useita vaihtoja, voitti mukavan 3-0 (25-11 25-19 25-18) Filippiinien Rebiscoa vastaan. heidän puolivälieräottelunsa vuoden 2021 Aasian naisten kerholentopallon mestaruuskilpailuissa Terminal 21 Hallissa maanantaina.

Chatsuda Nilapa teki 13 pistettä, mukaan lukien 12 hyökkäystä Nakhon Ratchasimalle, kun taas Ivy Keith Lacsina teki 9 pistettä Rebiscon tappiolla.

Nakhon Ratchasima, voittaja A-poolista, aloitti vahvan alun voittaakseen ensimmäisen erän yksisuuntaisessa liikenteessä 25-11 ja jatkoi silti hyvää taistelua voittaakseen toisen erän 25-19. Thaimaalainen joukkue eteni vaikuttavaan muotoonsa ja voitti kolmannen erän 25-18 ja ottelu.

”Olemme tänään huippukunnossamme hyvällä vauhdilla ja tiimityöllä. Kaipasin vain osan ensimmäisistä palloista, mikä on mielestäni heikko kohtani tänään. Joukkueen suhteen mielestäni meidän on parannettava puolustuspeliämme, Chatsuda Nilapa, Nakhon Ratchasima QminC VC:n tämän ottelun paras maalintekijä, sanoi ottelun jälkeen.

Chatsuda, joka liittyi Thaimaan naisten maajoukkueeseen tämän vuoden 2021 VNL:n Riminissä, Italiassa, lisäsi: ”Odotan, että tiimini voittaisi tämän turnauksen, jotta voimme edustaa Aasiaa naisten klubien MM-kisoissa Turkissa joulukuussa. ”

Edellinen oli Aasian seuralentopallon mestaruuden lehdistötiedote.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/