Banyan Tree käynnistää "Wellbeing Sanctuaryn" Koh Samuilla ja Krabilla

KOH SAMUI/ KRABI, Thaimaa (5. lokakuuta 2021) — Banyan Tree Group on ottanut käyttöön uuden terveellisen elämän konseptin kiinteistöissään ympäri maailmaa, mm. Banyan Tree Samui ja Banyan Tree Krabi Etelä-Thaimaassa, joka on varannut valikoiman uima-allashuviloita ja sviittejä, jotka on omistettu kokonaisvaltaiseen ja hyvinvointiin.

”Wellbeing Sanctuary” -aloite käynnistettiin 1. lokakuuta molemmissa lomakeskuksissa ja tarjoaa vieraille mahdollisuuden yhdistää vapaa-ajan loman päivittäiseen mielen, kehon ja sielun rikastuttavaan ohjelmaan – meditaatiosta thai-nyrkkeilyyn, hieronnasta. ja vesiterapiaa luontopoluille ja purjehdustunneille — täydennettynä ravitsevalla ruokavaliolla ja henkilökohtaisilla konsultaatioilla.

"Kun vieraat varaavat Wellbeing Sanctuaryn, heillä on joustavuus valita itse toimintansa", sanoi Remko Kroesen, aluejohtaja, joka valvoo molempia hotelleja. “Ennen saapumista lähetämme heille kyselylomakkeen, jotta he voivat määritellä tavoitteensa, ja harjoittajamme ovat valmiina koko oleskelun ajan varmistaakseen, että heillä on kaikki mahdollisuudet olla yhteydessä luontoon, löytää syvän rentoutumisen tunne ja löytää tasapaino.

“Ja kun he lähtevät, me neuvottelemme ja tarjoamme ehdotuksia, jotka auttavat hienosäätämään ja inspiroimaan heidän päivittäisiä rutiinejaan ja auttavat heitä matkalla.â€

Banyan Tree Samuin ja Banyan Tree Krabin joukkueet, jotka molemmat sijaitsevat rauhallisilla kuvankauniilla rannoilla, ovat räätälöineet kokonaisvaltaisia ​​reittejä Banyan Treen “8 Pylväät†periaate (ruokavaliotietoisuus; fyysinen elinvoimaisuus; mielen kehittäminen; uni ja lepo; harmonia luonnon kanssa; oppiminen ja kehitys; sitoutuminen ja yhteys; ja jatkuvat käytännöt).

Jokainen Wellbeing Sanctuaryyn valituista huviloista on mukautettu erilaisiin hyvinvointipalveluihin - minibaari, jossa on tuoremehuja ja yrttiteetä alkoholijuomien sijaan, joogamatto, venytysnauhat ja jopa tiibetiläinen laulukulho - ” ja siellä on ulkouima-allas ja kuumavesiallas.

Koh Samuilla Wellbeing-huviloissa on ylellinen infinity-allas, kun taas Krabissa jokainen huone avautuu yksityiseen puutarhaan, joka sopii ihanteellisesti yksityisiin itsehyvinvointitoimintoihin.

Krabi on yksi uusimpia kohteita Banyan Treen väreissä. Viime vuoden lokakuussa avattu 72-avaimen lomakeskus on kerrostunut rinteeseen rauhallisella Tubkaek Beachillä, 40 minuutin ajomatkan päässä Krabin kansainväliseltä lentokentältä. Sitä ympäröi luonto kolmelta puolelta: metsäinen kansallispuisto takaa ja toiselle puolelle, ja sieltä on näkymät yhdelle Thaimaan ikonisimmista luonnonihmeistä: kuuluisat kohoavat kalkkikivikalliot, jotka työntyvät esiin merestä Than Bok Khorani National Marine -alueella. Pysäköidä.

Hotellissa on kaksi ravintolaa, rantabaari, lastenkerho, kuntokeskus, kokouskeskus, korotettu hääkansi ulkona ja Banyan Treen ympäristöystävällisen tuotemerkin mukaisesti ”sademetsäaiheinen kylpylä.

Samoin Banyan Tree Samui on kätkeytyneenä vehreään trooppiseen rinteeseen, josta on upeat näkymät safiirimerelle. 38 hehtaarin tontilla on runsaasti kasvistoa ja kasveja, ja sen yksityistä valkohiekkaista poukamaa reunustavat koralliriutat, joita lomakeskuksen kestävän kehityksen tiimi suojelee ja uudistaa.

Banyan Tree aloitti Wellbeing Sanctuary -ohjelmansa käyttöönoton maaliskuussa 2021 alkaen Kiinasta ja lanseerataan vähitellen lomakohteissaan maailmanlaajuisesti, kun jokainen kohde nousee uudelleen pandemiasta.

Lisätietoja Banyan Treen uusista Wellbeing Sanctuariesista on osoitteessa: https://wellbeing.banyantree.com/

Tietoja Banyan Tree Hotels & Resortsista

Banyan Tree Hotels & Resorts on johtava kansainvälinen toimija ja kehittäjä premium-lomakohteiden, hotellien, asuntojen ja kylpylöiden kokoelmalla palkittuja brändejä. Banyan Tree tarjoaa Sanctuaryn mielen, kehon ja sielun nuorentamiseksi kunnioitusta herättävissä paikoissa ympäri maailmaa. Löydä matkustamisen romantiikka uudelleen matkustaessasi ikonisiin kohteisiin, joissa odottavat aidot, ikimuistoiset kokemukset. Angsana tuo seikkailun takaisin matkustamiseen iästäsi tai syystäsi riippumatta. Angsana yhdistää paikallista tyylikkyyttä ja eloisaa ja hauskaa ilmapiiriä, ja se tarjoaa upeita kohdeleikkipaikkoja ympäri maailmaa. Cassia on rohkea uusi tarjous pitkäaikaisen oleskelun alalla, joka tarjoaa tyylikkäitä, huippuluokan hotelliasuntoja loma- ja liikematkoille. Se tarjoaa uskomattoman valinnan perheille, ystäville ja pariskunnille. Dhawa on rento ja nykyaikainen täyden palvelun hotelli, joka yhdistää mielikuvituksellisen suunnittelun, ehdottoman mukavuuden ja saumattoman teknologian yhdeksi oleskelukokemukseksi. Se kuroi joukon vaihtoehtoja todella räätälöidyn oleskelun saavuttamiseksi.

Tähän mennessä Banyan Tree Group hallinnoi ja / tai omistaa yli 48 hotellia ja lomakeskusta, 63 kylpylää ja 72 vähittäiskauppagalleriaa; sekä kolme golfkenttää 22 maassa.

www.banyantree.com     www.angsana.com        www.cassia.com           www.dhawa.com

Tietoja Banyan Treesta

Banyan Tree tarjoaa Sanctuaryn mielen, kehon ja sielun nuorentamiseksi kunnioitusta herättävissä paikoissa ympäri maailmaa. Löydä matkustamisen romantiikka uudelleen matkustaessasi ikonisiin kohteisiin, joissa odottavat aidot, ikimuistoiset kokemukset. Banyan Tree on koko huvilakonsepti, jossa on usein omat uima-altaat, ja se tarjoaa aitoa, autenttista palvelua ja ainutlaatuisen, ensiluokkaisen retriittikokemuksen.

Tietoja Angsanasta

Angsana tuo seikkailun takaisin matkustamiseen iästäsi tai syystäsi katsomatta. Angsana yhdistää paikallista tyylikkyyttä ja eloisaa ja hauskaa ilmapiiriä, ja se tarjoaa upeita leikkipaikkoja ympäri maailmaa. Jokainen hotelli on suunniteltu yksilöllisesti tarjoamaan tilavia ja tyylikkäitä huoneita ja sviittejä, jotka sopivat täydellisesti pariskunnille, perheille ja kaveriporukoille.

Tietoa henkilöstä Cassia

Cassia on rohkea uusi tarjous pitkäaikaisen oleskelun alalla, joka tarjoaa tyylikkäitä, huippuluokan hotelliasuntoja loma- ja liikematkoille. Se tarjoaa uskomattoman valinnan perheille, ystäville ja pariskunnille. Cassia-kiinteistöt toimivat hotellina, mutta asuntoja on myös sijoituskohteena.

Tietoja Dhawasta

Dhawa on rento ja nykyaikainen täyden palvelun hotelli, joka yhdistää mielikuvituksellisen suunnittelun, ehdottoman mukavuuden ja saumattoman teknologian yhdeksi oleskelukokemukseksi. Se kuroi joukon vaihtoehtoja todella räätälöidyn oleskelun saavuttamiseksi. Se palvelee nousevaa ryhmää suunnittelutaitoja matkustavia, jotka etsivät ainutlaatuisia kokemuksia tyylikkäistä, ainutlaatuisista kohteista.

TIETOJA BANYAN TREE GROUPista

Banyan Tree Group ("Banyan Tree Holdings Limited" tai "Group") on yksi maailman johtavista riippumattomista, useilla tuotemerkeillä toimivista vieraanvaraisuusryhmistä. Konsernin monipuolinen valikoima hotelleja, lomakohteita, kylpylöitä, gallerioita, golfia ja asuntoja keskittyy viiteen palkituun brändiin (Banyan Tree, Angsana, Cassia, Dhawa ja Laguna), jotka tarjoavat ainutlaatuisia suunnitteluvetoisia kokemuksia maailmanlaajuisesti. tämän päivän ja huomisen matkailijat.

Banyan Tree Group perustettiin vuonna 1994 kestävän kehityksen ydinkonseptille, ja se pyrkii luomaan pitkän aikavälin arvoa kaikille sidosryhmille ja kohteille kiinteistö-, tuote- ja tuotemerkkiverkostossaan tarkoituksenmukaisen mission avulla. Banyan Tree Management Academy (BTMA) perustettiin vuonna 7,800 tukemaan konsernin tavoitteita edistämällä ihmisten kehitystä, johtamisen huippuosaamista sekä rehellistä ja tarkoituksenmukaista oppimista, ja sillä on 22 2008 työntekijää XNUMX maassa.

Banyan Tree Group on saanut 2,759 35 alan palkintoa ja tunnustusta perustamisensa jälkeen. Se on myös saanut tunnustusta sitoutumisestaan ​​ympäristönsuojeluun ja yhteisön kehittämiseen Banyan Tree Global -säätiönsä (BTGF) kautta, joka kohdistaa ryhmän ponnistelut YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin. Alueellisen kasvustrategiansa mukaisesti konsernin globaali jalanjälki jatkaa kasvuaan, sillä valmisteilla on 48 uutta hotellia ja lomakeskusta sekä 13 toimivaa hotellia 31 maassa 2020.

Banyan Tree Group solmi strategisen pitkän aikavälin kumppanuuden Accorin kanssa vuonna 2016 kehittääkseen ja hallinnoidakseen Banyan Tree -brändättyjä hotelleja ympäri maailmaa sekä pääsyä Accorin maailmanlaajuiseen varaus- ja myyntiverkostoon sekä kanta-asiakasohjelmaan ALL – Accor Live. Rajaton. Se perusti myös yhteisyrityksen China Vanke Co. Ltd:n kanssa vuonna 2017 – keskittyen aktiivisen ikääntymisen ja hyvinvoinnin vieraanvaraisuusprojekteihin.

 www.banyantree.com   www.angsana.com     www.cassia.com          www.dhawa.com

Edellinen oli Banyan Tree and Balcony Media -konsernin lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ja ajatuksensa ovat heidän omiaan.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/