Thaimaan matkailuviranomainen aikoo käynnistää "Unlock Thailand" -projektin Chiang Maissa marraskuussa, ja se on suunnattu aasialaisille turisteille.

KUVA: Prachachat

Kansallinen -

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) suunnittelee käynnistävänsä uuden matkailuohjelman nimeltä "Unlock Thailand" houkutellakseen aasialaisia ​​turisteja Chiang Maihin 1. marraskuuta alkaen.

Thanet Phetsuwan, TAT:n Aasian ja Etelä-Tyynenmeren markkinoinnin apulaiskuvernööri, paljasti, että "Unlock Thailand" toivottaa ulkomaalaiset turistit tervetulleiksi Chiang Maihin ilman, että heidän tarvitsee käydä läpi Phuket Sandbox -projektia, mikä on taustalla CCSA:n viimeisimmässä ilmoituksessa pakollisen karanteeniajan lyhentämisestä. jopa 7 päivään.

TPN media huomauttaa kuitenkin, että Chiang Main suunnitelma on vielä ehdotus ja vaatii useiden tasojen lopullista hyväksyntää, jota ei ole vielä hakattu kiveen.

Ehdotuksesta keskustellaan yleiskokouksessa TAT:n, TAT:n Aasian markkinoiden hallinnon ja eri kaupallisten lentoyhtiöiden kanssa 11. lokakuuta. Matkailun toimintasuunnitelma laaditaan kunnolla ennen kuin se esitellään virallisesti valtion virastoille, kuten Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) ja Thaimaan hallitukselle toivottavasti lopullista hyväksyntää varten myöhemmin tässä kuussa.

"Unlock Thailand" -suunnitelma kohdistuu Thanetin mukaan kahteen ryhmään, nimittäin ASEAN-matkailijoihin ja Aasian matkailijoihin, koska nykyinen Phuket Sandbox oli hieman epäsuosittu molempien ryhmien keskuudessa osittain Covid-19-toimenpiteiden ja vuonna asetettujen matkustusrajoitusten vuoksi. joka maa.

KUVA: Thansettakij

Varakuvernööri totesi: "Chiang Main yksityissektorit ovat erittäin innokkaita saamaan ulkomaisia ​​turisteja lentämään suoraan maakuntaan. Siksi viranomaiset ovat keksineet uuden matkailuohjelman laatimisen ja käynnistämisen. Asiaan liittyvät matkailutoimistot keskustelevat asiasta ensi maanantaina ennen kuin ehdottavat niitä Chiang Main kuvernöörille ja maakunnan kansanterveysosastolle.

”Suunnitelma suunnataan ensisijaisesti Intian, Etelä-Korean ja Singaporen markkinoiden matkailijoille, sillä he olivat yksi niistä suuren kysynnän turistiryhmistä, jotka todennäköisesti vierailevat Thaimaassa joka vuoden viimeisellä neljänneksellä. Suunnitelma on tarkoitus käynnistää 1. marraskuuta. Intia on erityisen kiinnostava, koska sillä ei ole juurikaan tai ei ollenkaan vaatimuksia palata maihinsa loman jälkeen. Varakuvernööri päätti.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.