Isä ja 7-vuotias poika kuolevat, kun taas äiti ja tytär loukkaantuivat vakavasti kahden kuorma-auton törmäyksessä Ban Buengissa

KUVA: Kom Khao Tua Thai

Ban Bueng -

Isä ja hänen 7-vuotias poikansa kuolivat, kun taas äiti ja tytär loukkaantuivat vakavasti kahden kuorma-auton törmäyksessä Ban Buengissa viime viikonloppuna.

Ban Buengin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta viime viikonloppuna numerolla 344 Road Ban Bueng – Chonburi Nong Sam Sarkin osa-alueella.

Pelastuslaitos ja poliisi saapuivat paikalle ja havaitsivat, että kaksi ajoneuvoa törmäsivät rajusti toisiinsa.

Kaksi ihmistä löydettiin kuolleena pienemmästä lava-autosta, jonka kuljettaja, Mr. Channarong Yindeesuk, 44, ja hänen 7-vuotias poikansa.

Kaksi muuta pienemmässä lava-autossa loukkaantui vakavia vammoja, jotka olivat Ms Ratchadaphon Boonsri, 39, ja Ms. Chutikan Yindeesuk, 16, jotka olivat kuljettajan vaimo ja tytär. Heidät kuljetettiin paikalliseen sairaalaan kiireellistä lääketieteellistä apua varten.

 Isompi kuorma-auton kuljettaja, joka ei loukkaantunut, herra Surasit Boonlert, 37, kertoi Bang Buengin poliisille: "Edessäni oli toinen kuorma-auto, joka pysähtyi välittömästi ja yritti sitten tehdä hitaasti U-käännöksen."

”Yritin välttää törmäystä edelläni ajavaan ajoneuvoon kääntymällä vastakkaiselle kaistalle, mutta en nähnyt lava-autoa saapuvan, jolloin törmäsimme otsaa vastaan. Matkustajani, herra Sakda Khekdam, 35, oli myös loukkaantunut, vaikka minä en." Surasit päätti.

Rouva Amaraphon Boonsri, 41, joka on rouva Ratchadaphonin sisar, saapui myöhemmin paikalle ensiapuhenkilöstön puhelun jälkeen.

Hän kertoi Ban Buengin poliisille kyynelten läpi: "30. syyskuuta oli heidän poikansa syntymäpäivä. He kertoivat minulle viikonloppuna, että he menevät perhelomalle Rayongiin pojan syntymäpäivänä. He olivat palaamassa viikonloppulomastaan, kun tämä onnettomuus tapahtui."

Ban Buengin poliisi ei ilmoittanut, joutuisiko Surasit syytteeseen kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta, ja ilmoitti lehdistölle, että he olivat edelleen tutkinnassa lehdistön aikaan.

KUVA: Kom Khao
Tua Thai

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.