Yli 80 prosenttia tukikelpoisista opiskelijoista valtakunnallisesti hakee ensimmäistä Pfizer-rokotusta, Thaimaan opetusministeri sanoo.

KUVA: Covid-19 Center

Kansallinen -

Thaimaan opetusministeri totesi tänään, 80. lokakuuta, yli 4 prosenttia tukikelpoisista opiskelijoista eri puolilla maata, jotka ovat rekisteröityneet Pfizer-rokotuksiin.

Ministeri Trinuch Thienthong paljasti pääministeri Prayut Chan-O'Chan johtaman rokotusseremonian aikana Pibool Uppatham Schoolissa, Bangkokissa, että tänään alkaneen rokotuksen ensimmäisenä päivänä 15-18-vuotiaat opiskelijat saavat 13. piirit 15 maakunnassa kansanterveysministeriön valvonnassa.

Trinuchin mukaan lastensa rokottamiseen suostuneiden vanhempien määrä on saavuttanut yli 80 prosenttia kaikista tukikelpoisista opiskelijoista koko maassa. Thaimaan hallitus odotti, että useammat vanhemmat ilmoittautuvat rokotuksiin, kun he huomaavat, että muut opiskelijat on rokotettu ilman ongelmia tai sivuvaikutuksia. Uusimmat rekisteröintiprosessit päivitetään jatkuvasti sekä opetusministeriölle että kansanterveysministeriölle yleisesti, Trinuch lisäsi. Trinuch totesi kuitenkin myös, että rokottaminen ei olisi pakollista kouluun paluuta varten, ja jatkoi tämän joidenkin vanhempien huolenaiheen korostamista ja totesi, että rokotukset olivat vain "osa" yleistä suunnitelmaa palauttaa opiskelijat henkilökohtaiseen kouluun. .

KUVA: Covid-19 Center

Trinuch totesi rokotustilaisuudessa: "Jos opiskelijat ovat täysin rokotettuja, on odotettavissa, että toinen lukukausi henkilökohtaisesti voi alkaa 1. marraskuuta. Tarkat avauspäivät päätetään kuitenkin myöhemmin ja kunkin läänin tartuntatautilautakunnan pohtiessa, mikä on opiskelijoille ja opettajille sopivin ja turvallisin opiskelutapa uudelleenavauksen aikana. Jotkut maakunnat saattavat tuntea olevansa valmiita avaamaan opiskelijoille henkilökohtaisen koulunkäynnin marraskuussa kuvernööri- ja sairauskomiteoiden perusteella, ja jotkut eivät ehkä."

”Rokotus on vain osa uudelleen avaamissuunnitelmaamme, eikä se ole pakollinen, mutta erittäin suositeltavaa opiskelijoille. Kaikkien oppilaitosten on myös noudatettava muita terveydellisiä toimenpiteitä avautuessaan uudelleen, mukaan lukien sosiaalinen etäisyys, lämpötilatarkastukset, asianmukainen ilmanvaihto ja käsien desinfiointi opiskelijoille ja koulun henkilökunnalle jne.  

KUVA: Covid-19

Lapsiaan rokotustilaisuuteen seuranneen lukiolaisen vanhempi kertoi, että hän suostui lapsensa rokottamiseen, koska hän katsoi, että rokote itsessään on turvallinen ja halusi myös heidän palaavan paikan päällä olevaan luokkahuoneeseen mahdollisimman pian. .

"Rehellisesti sanottuna haluan koulun ja henkilökohtaiset tunnit alkavan pian, koska lapseni eivät saaneet kunnollista koulutusta opiskellessaan verkossa", hän lisäsi.

15-vuotias Mattayom 3 -opiskelija kertoi Thaimaan lehdistölle, ettei hänellä ollut mitään huolta rokotteen saamisesta tänään, koska hän ja hänen perheensä ovat tutkineet huolellisesti sivuvaikutuksia ennen rekisteröintiä. Hän päätti ottaa Pfizer-rokotteen pääasiassa siksi, että hän halusi päästä kouluun mahdollisimman nopeasti, koska vaaditut verkkotunnit eivät olleet hyviä hänen mieluummin oppimiseensa.

”Verkkooppimisella on valtava vaikutus opiskelijoihin. Esimerkiksi joillakin luokkakavereillani ei ole tarpeeksi laitteita, minkä vuoksi he eivät pysty opiskelemaan verkossa. He eivät saaneet luokkatovereita kunnolla kiinni. Ystävien ja opettajien on autettava heitä antamalla heille laskentataulukoita ja autettava selittämään opiskelusisältöä, mikä voi olla vaikeaa." Hän kertoi toimittajille.

Opiskelijat ovat olleet poissa koulusta suurimmassa osassa Thaimaata nyt noin puoli vuotta, huhtikuusta lähtien. Jotkut maakunnat, enimmäkseen maaseutualueilla, joilla Covid-19-tapaukset ovat olleet vähäisiä, ovat sallineet koulunkäynnin, mutta tiheästi asutut alueet, kuten Bangkok ja Chonburi, ovat olleet suljettuina kuudeksi kuukaudeksi. Kuten todettiin, monet suljetuilla alueilla sijaitsevat koulut ovat yrittäneet tarjota verkko-oppimista, mutta suurin osa vanhemmista, lapsista ja opettajista on edelleen todennut, että tämä ei ole sopiva korvike henkilökohtaiselle oppimiselle ja vaikeuttaa myös työssäkäyvien vanhempien oppimista. pystyvät tasapainottamaan työnsä ja huolehtimaan lapsistaan, mikä vaikuttaa talouteen.

Mielenkiintoista on, että enimmäkseen ulkomaalaisten lukijoidemme ja Thaimaassa koulua käyvien lasten vanhempien keskuudessa tekemät gallupit olivat enimmäkseen kielteisiä lastensa rokottamisesta, päinvastoin kuin vastaavat thaimaalaisille vanhemmille tehdyt kyselyt. Voit lukea tekemämme epätieteelliset, epäviralliset gallupit napsauttamalla tätä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.