Sveitsin kansalainen pidätettiin Udon Thanissa aseellisen tunkeilijan hakattua kuoliaaksi

KUVA: Sanook

Udon Thani -

Sveitsin kansalainen, 63, pidätettiin hänen talossaan Mueang Udon Thanin alueella, Udon Thanissa, eilen, lokakuun 3. päivänä, kun hänen kerrottiin hakkaaneen kuoliaaksi väitetyn thaimaalaisen varkaan.

Nakhan poliisiaseman poliisit saapuivat paikalle saatuaan hälytyksen tapahtuneesta sunnuntaiaamuna juuri puolenyön jälkeen. Uhri Sathien Chantarakhantri, 53, löydettiin kuolleena talon keittiöstä, ja hänen kasvoissaan oli useita haavoja ja mustelmia. Hänen kätensä ja jalkansa oli sidottu köydellä. Ruumis vietiin Udon Thanin sairaalaan ruumiinavaukseen.

KUVA: Sanook, eilen iltapäivällä otettu uudelleenesitys tapauksesta

Paikalle saapunut talonomistaja Rudolf, 63, jonka sukunimi oli Udon Thanin poliisin salassa ja joka oli paikalla thaimaalaisen vaimonsa kanssa, väitti tappaneensa miehen ja väitti, että tämä vain löi ja alisti miestä eikä tehnyt sitä. aikovat tappaa hänet. Rudolf kertoo, että hänen toimintansa oli tehty itsepuolustukseksi ja hänen perheensä puolustamiseksi.

Hänen lausuntonsa mukaan hän joi kahvia keittiössään, kun Sathien kiipesi talon aidan yli kantaen ampuma-asetta. Tämän jälkeen epäilty varas lähestyi häntä, osoitti aseella hänen päätään ja uhkasi Rudolfia rahalla.

Rudolf kieltäytyi noudattamasta ja kerrottiin yrittäneen riisua Sathienin aseesta. Kamppailun aikana ammuttiin yksi laukaus, mutta se meni ohi, ennen kuin Rudolf onnistui heittämään aseen pois ja löi ja potkaisi väitettyä tunkeilijaa alistaen hänet. Rudolf päätti sitoa Sathienin taistelun jälkeen ja totesi pelkäävänsä Sathienin hyökkäävän hänen kimppuunsa uudelleen.

Perhe ilmoitti välittömästi itse tapahtuneesta kylän päällikölle ja paikalliselle poliisille. Sathien oli kuitenkin jo kuollut, kun kylän päällikkö saapui tarkastukseen.

KUVA: Sanook

Rudolfin vaimo, jonka nimeä myös poliisi salasi, kertoi Udon Thanin viranomaisille, että uhrilla oli romanttisia tunteita häntä kohtaan ja hän oli toistuvasti yrittänyt kostella häntä, mutta hän kieltäytyi. Hän koki, että hylkääminen oli saanut uhrin yrittämään ryöstää miehensä.

Paikan tutkiminen johti myös ampuma-aseen löytymiseen lähistöltä. Aluksi Sveitsin kansalainen vietiin Udon Thanin poliisiasemalle ja häntä syytettiin muiden pahoinpitelystä kuoliaaksi. Hän suostui yhteistyöhön tapauksen toistossa eilen iltapäivällä, mutta painottaa edelleen, että hänen reaktioseensa oli itsepuolustus.

Tapaus on herättänyt laajaa keskustelua sosiaalisessa mediassa, ja syytteen kohteena olevasta ulkomaalaisesta on ollut monia erilaisia ​​näkemyksiä. TPN-media toimittaa lisää päivityksiä hänen tarinaansa, kun ne tulevat saataville.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.92 (12 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.