Reader Talkback -tulokset: Mitä mieltä olet nykyisestä suunnitelmasta avata Pattaya uudelleen ulkomaisille rokotetuille turisteille marraskuussa?

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Mitä mieltä olet nykyisestä suunnitelmasta avata Pattaya uudelleen ulkomaalaisille rokotetuille turisteille marraskuussa?

Ehdotuksen tausta oli seuraava:

Tämä on tarkoituksella melko avoin kysymys ja haluamme sen olevan sellainen, että ihmiset voivat ilmaista ajatuksiaan ja mielipiteitään ehdotuksesta. Jos ehdotus ei ole sinulle tuttu, voit lukea siitä lisää napsauttamalla tätä: Muista, että se voi muuttua, eikä se ole "kiveen hakattu", kuten monet asiat Thaimaassa.

Tässä on mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimmista vastauksista korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Saimme satoja kommentteja tästä aiheesta, joka on yksi suosituimmista viime aikoina. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsin erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=–=-=-=-=-=-

Ian BI:n mielestä koulut ovat enemmän etusijalla…. huolehdi ensin omistastasi (saimme useita kommentteja, joissa todettiin, että koulujen tulisi olla etusijalla ennen matkailu-editori)

-=-===-=-=-=

Martin P-Mikä on tarkoitus? Pattaya tunnetaan maailmanlaajuisesti yöelämästään. Jos he pysyvät niin lähellä, en näe monia ihmisiä tulossa. Katso Phuketille tai Koh Samuille menneiden turistien määrää.

=-=-=-=-=-=-=-

James B - Olisi mukavaa, jos se (baarit ja yöelämä) avattaisiin täällä asuville ihmisille. Jos matkailijoita tarvitaan avaamaan omaa kaupunkiamme, josta emme vielä voi nauttia, niin tuokaa heidät kaikin tavoin

-=-=-=-===-=-

John B - Onnea köyhille ihmisille, jotka tarvitsevat liiketoimintaa, vaikka en olekaan koekohde kokeessa ja minulla on nolla usko Thaimaan hallitukseen. Istun vain ja katson terävällä silmällä toivoen, että pelkoni eivät ole totta. Pudota CoE typerä vakuutus ja palauta turistiviisumi ja 30 päivän viisumi Vapauta kaikki vaikka pidä se 45:ssä ja joulukuussa tai tammikuussa Pattaya kukoistaa, jos he eivät noudata brittiläistä kertomusta tapausnumeroiden sanelemisesta.

-=-=-=-==-=-

George S-Liian vähän, liian myöhään. Covid-tapausten väheneminen oli ja on edelleen täysin ennustettavissa. Miksi odottaa enää. Ilmoita täydellinen avaus nyt 1. marraskuuta ja anna yritysten, lentoyhtiöiden, hotellien jne. valmistautua. Ja avaa asiat heti paikallisesti.

-=-=-=-=-=-=-
Georgia L-avaa kaikki (maskeilla ja kaikella tietysti). Jokainen hallitus, joka auttoi/ei auta ihmisiä, ei voi kieltää ihmisiä tekemästä työtä. Ihmiset kuolevat nälkään ennen koronavirukseen. Ihmisillä on perheet ruokkiessaan.
-=-=-=-=-=-=
Dr. N-Se on upeaa. Heidän pitäisi jättää kaikki, mikä liittyy baarien, yöelämän ja viihteen demoniin, suljettuna ikuisesti. Se on syntistä ja houkuttelee huonolaatuista matkailua ja turisteja. Jätä se kiinni, kouluta yleisöä muihin ammatteihin ja rooleihin ja sulje seksi- ja alkoholiteollisuus ikuisiksi ajoiksi keskittyen positiivisiin, hyviin, terveisiin ihmisiin, jotka tulevat rannoille, temppeleihin ja perheystävällisiin nähtävyyksiin.
-=-=-==-=-=-=
Andrew W-Se on pieni askel oikeaan suuntaan. Monet eivät käytä sitä, vaikka Thaimaassa on silti niin monia rajoituksia. Pakolliset naamarit kaikkialla ulkona, ei mahdollisuutta saada jano-olutta rantabaarissa tai aterian yhteydessä, kallis lisävakuutus, kalliit PCR-testit, (luultavasti) kalliit rekisteröidyt hotellit. Ei todellakaan vielä lomakohde, mutta hyvä niille, joiden on palattava thaimaalaisten kumppaneiden/perheiden luo.
-=-=-=-=-=-=-=-
Matt M-Se on loukkaus niitä kohtaan, jotka ovat sijoittaneet kiinteistöihin siellä.
-=-=-=-=-=-==-=
Kaveri H-Huono idea! Liian aikaisin! Tarvitaan vähintään 70 % rokotusaste.
-=-=-=-=-=-=-=-=
Mike S-
Parasta, mitä voit sanoa, on, että rajoitukset ja vaatimukset muuttuvat lähes kahden viikon välein. Se on nyt kummituskaupunki ilman yksityiskohtaista tietoa siitä, milloin alkoholi, baarit ja yöelämä palaavat.
Jos saat positiivisen Covid-testin, vaaditaan 14 päivän karanteeni. Pelkästään tällä voi olla valtava vaikutus paluumatkaasi.
Ennen kuin kaikki rajoitukset poistetaan, mukaan lukien ulkonaliikkumiskielto ja avoimet rajat, suosittelen matkasuunnitelmien tekemistä lähemmäksi kotimaatasi vähintään vuodeksi.
-=-=-=-=—=-=-=-
Fraser H-Ja he tulevat mitä ei baareja tai yöelämää ulkonaliikkumiskielto 10 pm ei alkoholia Thaimaan hallitus ja CCSA, ei aavistustakaan !!! (Saimme kymmeniä kommentteja ja kirjeitä, joissa valitettiin erityisesti yöelämän, baarien ja viihteen mahdollisesta jäämisestä kiinni, mikä näyttää olevan tärkeä tekijä monille lukijoille-toimittaja)
–=-=-=-=-=-=-=-
John H-
Mielestäni se on hyvä askel eteenpäin.
Mutta uskon, että sillä on rajallinen menestys.
1: Jos testitulos on positiivinen 14 päivää sairaalassa
2: Baarit ja alkoholin myynti on kielletty
3: Ulkonaliikkumiskielto klo 22–4
Uskon, että jos poistaisit nämä 3 asiaa, monet ihmiset tulisivat.
Luulen, että monet ihmiset voivat elää COE:n, 2 testin ja 7 päivän SHA+-hotellissa.
Seuraava asia, jonka heidän pitäisi tarkastella, on COE:n poistaminen ja testin laskeminen 1:een.
Mutta baarit ja alkoholi ovat iso asia, jos ne palaavat, uskon, että 3–4 kertaa enemmän ihmisiä lennäisi sisään.
Henkilökohtaisesti lennän sisään, jos baarit avautuvat, koska kieltäydyn tulemasta istumaan hotelliin enkä voi mennä ulos, koska kaikki on kiinni.
-==-=-=-=-=—=-=-=-
Richard J-Se on vain enemmän hölynpölyä, kun kukaan ei maksa hyvää rahaa lähteäkseen lomalle ollakseen rajoitettuja ja saada nenänreikänsä tönäistyä… Yritä uudelleen
-=-=-=-=-=-=—=-=-=-
Steve S-Pointless, jolla ei ole auki baareja eikä yöelämää (josta Pattaya on kuuluisa), joka tulee vain laittamaan koko asian kuntoon ja valmiiksi avautumaan kokonaan. Ota meihin yhteyttä sitten… ajanhukkaa nyt...
-=-=-==-=-=-=-=
Stephen S-Joten, voin mennä minne tahansa Pattayassa ja Jomtienissa, mutta minun on varattava SHA+ -hotelli 7 yöksi ja hankittava kaksi testiä. Olisi järkevämpää niille, joilla on koteja Pattayassa, joutuisi vain kirjautumaan sisään testeihin. Pitääkö minun todella nukkua SHA+ -hotellissa vai voinko vain maksaa siitä ja nukkua omassa huoneistossani?
=-=-=-=-=-=-=-=-
Mike B-
Uskon, että kaikki testausta tai tiettyjä hotellimajoituksia koskevat rajoitukset tai vaatimukset rajoittavat uudelleen avaamisen onnistumista merkittävästi. Lisää käytäntö "vangistaa" ne, joiden testitulos on positiivinen tai joiden katsotaan olevan niiden kontakteja, ja se tappaa ohjelman. Toinen este on, ettei avaudu kokonaan, vaan se, että turistit eivät edelleenkään halua baareja ja yöelämää lomalla!
Ennen kuin hallitus hyväksyy rokotetut ulkomaalaiset vierailijat eivät ole riski ja päästävät heidät vapaasti sisään, heidän tulee luopua puolikukoisista avautumisyrityksistä. He eivät ota opikseen Phuketin kokeilusta, jossa on selvää, että ulkomaalaiset turistit eivät ole riskitekijöitä, vaan paikallinen väestö.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Jamie-Hi Adam/TPN-tiimi,

Normaalisti matkustan Thaimaahan kahdesti vuodessa 2-3 viikon ajaksi. Nyt en ole käynyt pariin vuoteen.

Vietin yleensä muutaman päivän Bangkokissa ja sitten pääasiassa Pattayassa. Tykkään tutustua nähtävyyksiin, mutta rehellisesti sanottuna pidän pääasiassa olutbaareista, biljardin pelaamisesta ja syömisestä/juomisesta.

Minulle oli varattu lentämään lokakuussa 3 viikoksi, mutta koska olen Isosta-Britanniasta ja Thaimaa on edelleen punaisella listalla, ajattelin siirtää varauksen marraskuulle, mutta olen vastahakoisesti siirtänyt sen tammikuulle. Pääsyynä on se, että on vaikea tietää tarkalleen, mitä baareja tai ravintoloita on auki jne. Ymmärrän, että Thaimaassa ei ole vielä niin paljon rokotettuja kuin Isossa-Britanniassa, mutta on jotain muuta, se on melkein tunne, että Thaimaa ei ole vielä valmis avautumaan. Tuntuu siltä, ​​ettei se ole vielä saavuttanut sitä asennetta, jota Yhdistynyt kuningaskunta teki, että covid on olemassa vuosia/vuosikymmeniä ja sinun täytyy vain elää sen kanssa. Otetaan esimerkiksi Saksa, 11. lokakuuta alkaen he eivät enää edes tee ilmaisia ​​covid-testejä.

Tällä hetkellä Thaimaa tuntuu vielä liian reaktiiviselta, koska näin baarit avautuvan 1., tartuntojen minipiikki ja ne suljettiin taas viikon kuluttua. Saatan olla väärässä, mutta tältä se nyt tuntuu, se saattaa muuttua.

Huippuyksikkö, tietyntyyppisessä hotellissa yöpyminen, testit jne. eivät kaikki ole ihanteellisia, mutta se ei ollut se, mikä minua sairastui, se oli yksinkertaisesti epävarmuus siitä, mikä todella on auki ja mitä rajoitukset voivat muuttaa tai eivät. kohtaan.

-=-=-=-=-=-==-=-=-
Siinä kaikki tälle viikolle, kuten tavallista, meillä on toinen Reader Talkback -kysymys tämän viikon alussa. Kiitos, kuten aina, näkemyksestäsi, se auttaa meitä kommunikoimaan paikallisten viranomaisten kanssa ja luomaan toimituksia ja mielipiteitä.
Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/