SUPREME CHONBURI SEAL ENSIMMÄISEN PÄIVÄ VOITO NELISETTERISSÄ SAIPAA VASTAAN

Seuraava on lehdistötiedote Asian Club Volleyball Championshipistä. Heidän lausuntonsa ja mielipiteensä ovat heidän omiaan.

Nakhon Ratchasima, Thaimaa, 1. lokakuuta 2021 - Entiset kaksi peräkkäistä-Aasian klubin voittajat Thaimaan Supreme Chonburi voitti Iranin"Superliigan mestari Saipa dramaattisessa neljässä-asettaja 25-23, 22-25, 25-13, 25-13 ensimmäisestä voittostaan ​​B-poolissa vuoden 2021 Aasian naisten sarjassa"s Club Volleyball Championship Terminal 21 Hallissa perjantaina.

Supreme Chonburi, joka voitti Aasian klubin tittelin kaksi kertaa peräkkäin vuosina 2017 ja 2018, esitti vahvan linjan.-voimakkaiden Wipawee Srithongin ja Waranya Srilaoongin johdolla voittamaan Saipa 25-21 ensimmäisessä erässä, kiitos erinomaisen joukkuetyönsä ja vankan puolustuksen.

Toisessa erässä molemmat joukkueet olivat tasoissa 15-15, mutta Soodabeh Bagherpourin kaksoisässät auttoivat Saipaa etenemään 19-16Pleumjit Thinkaow pelasti kuitenkin Supreme Chonburin päivän, kun hän suoritti liukuvia hyökkäyksiä marginaalin kaventamiseksi 18-19 Korkeimman Chonburin jälkeen"Päävalmentaja Nataphon Srisamutnak pyysi aikalisääSaipa esti Korkeimman Chonburin"s hyökkäykset ja repivät puolustuksensa erilleen hyökkäyksillään sulkeakseen tiukasti-kiistanalainen sarja 25-22.

Supreme Chonburi meni varhaisessa johdossa 4-1 kolmannessa erässä pakotti Saipan päävalmentajan vaatimaan aikalisän omaisuutensa parantamiseksiSilti Supreme Chonburi keksi poikkeuksellisen taktiikkansa ja muotonsa voittaakseen yhden-sivusetti 25-13.

Supreme Chonburi tuli kentälle neljännessä erässä voittavalla asenteella, kun he siirtyivät johtoon 8-4 ja lähti Iranin puolelta leveällä 16 marginaalilla-7 toisella teknisellä kerralla-ulosSaipan tekemät vaihdot"Päävalmentaja Maryam Sadat Hashemi ei voinut tehdä muutoksia, koska heidän päättäväiset thaimaalaiset kilpailijansa pysyivät lujina ottamaan mukavan setin 25-13.

"Se oli meille melko kilpailullinen peli ja olemme hieman innoissammeMeidän täytyy sopeutua peliinKahdessa ensimmäisessä erässä Saipa hallitsi peliä toimimalla aggressiivisestiSen lisäksi, että he olivat vahvasti rakennettuja, he käyttivät myös korkeusetua meitä vastaanIranin joukkue on kehittänyt peliään paljon edellisen tapaamisemme jälkeenToisessa erässä emme olleet pettyneitä tulokseen, koska peli ei ollut vielä ohiYritimme keskittyä enemmän peliimme ja oppia korjaamaan virheetEttä"mikä ratkaisee voiton kannalta,Ylin"s kapteeni Pleumjit Thinkaow kommentoi ottelun jälkeen.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/