Amerikkalainen mies, joka väitti käyttävänsä huumeita, pidätettiin Bangkokissa hierojan raiskauksen ja nuoren tytön seksuaalisen hyväksikäyttöyrityksen jälkeen Khon Kaenissa

Khon Kaen -

Thaimaan kuninkaallisen poliisin mukaan 37-vuotias amerikkalainen mies, jonka väitetään raiskanneen naishierojan ja yrittäneen seksuaalisesti hyväksikäyttää 12-vuotiasta tyttöä Khon Kaenissa, on pidätetty Bangkokissa.

Kenraalimajuri Damronsak Kittiprapat, Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaiskomentaja, kertoi lehdistölle aiemmin tänään, 2. lokakuuta 2021, "27. syyskuutath 37-vuotiasta amerikkalaista miestä syytettiin 45-vuotiaan naishierojaan hyökkäämisestä ja raiskaamisesta hierontaliikkeessä, jättäen hänet veriseksi ja hakattuna Khon Kaen Cityssä ennen kuin hän kiihtyi punaisella urheilutyylisellä moottoripyörällä. ”

”Pian hierontaliikkeessä tapahtuneen tapauksen jälkeen noin kello 1 hän yritti syyllistyä seksuaaliseen hyväksikäyttöön 00-vuotiaalle tytölle (joissakin thaimaalaisissa tiedotusvälineissä on kerrottu, että uhri oli 12-vuotias), joka auttoi vanhempiaan myymään hunajaa tienvarsitila Mittraphap Roadilla Ban Paissa päiväsaikaan. Hän pysäytti moottoripyöränsä, jossa ei ollut rekisterikilpiä, ja hyökkäsi tytön kimppuun paljastaen itsensä tälle. Järkyttävän tapahtuman pysäytti ohi kulkeva öljysäiliön kuljettaja, koska tytön vanhemmat eivät olleet heti paikalla. Öljyauton kuljettaja piippasi äänitorvellaan useita kertoja, pysäytti ajoneuvonsa ja astui ulos yrittääkseen pysäyttää epäillyn väkisin, mutta epäilty pakeni moottoripyörällään. Tämän tapauksen ja molempien uhrien tekemien poliisiraporttien jälkeen aloimme jäljittää ulkomaalaista epäiltyä, joka ei osoittanut kunnioitusta Thaimaan lakia tai muita kohtaan. Kenraalimajuri Damronsak totesi.

"Jatkoimme tutkintaamme käyttämällä CCTV:tä, Thaimaan kuninkaallisen maahanmuuttoviraston tietoja ja yleisön vihjeitä ulkomaalaisen epäillyn tunnistamiseksi ja jäljittämiseksi. Tänä aamuna pidätimme pääepäillyn Robert A:n, 37, Yhdysvaltain kansalaisen, asuntohuoneistossa Soi Na Nassa Sukhumvit Roadilla Bangkokissa. Kenraalimajuri Damronsak jatkoi.

"Hra Robertin asunnosta takavarikoitiin rikospaikalla väitetysti käytetty moottoripyörä sekä vaatteet ja erittäin näkyvä oranssi ja musta moottoripyöräkypärä, joita hänellä näytti olevan sinä päivänä CCTV-materiaalin mukaan." Kenraalimajuri Damronsak lisäsi.

"Herra. Robert on myöntänyt Thaimaan kuninkaalliselle poliisille kaikki häntä vastaan ​​esitetyt syytökset. Hän väitti käyttäneensä laittomia huumeita, nopeutta, mikä sai hänet syyllistymään tekoihin ja totesi, että hän ei ollut oikeassa mielentilassa. Kenraalimajuri Damronsak sanoi.

"Herra. Roberta syytetään ruumiinvammoista vakavan vamman aiheuttamisesta, raiskauksesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä jonkun väkivaltaisesta pidätyksestä vastoin hänen tahtoaan. Hän on tällä hetkellä pidätettynä." Kenraalimajuri Damronsak lisäsi.

Royal Thai Immigrationin mukaan epäilty oli saapunut Thaimaahan jo tammikuussa ja hakenut Samuista pitkäaikaista viisumia. Hän oli viimeksi oleskellut Amnat Charoenissa ennen kuin hänet pidätettiin Bangkokissa, kuulemma tyttöystävän kanssa. Tyttöystävä, jonka nimeä lainvalvontaviranomaiset salasivat, kerrottiin, että epäilty oli ollut poissa 27. syyskuuta ja palasi sitten Amnat Charoeniin. Hän kuitenkin lähti Amnat Charoenista 29. syyskuuta korostaen, että hänellä oli "asioita tekemistä", eikä hän palannut, koska hän todennäköisesti yritti paeta mahdollisia lainvalvontaviranomaisia. Hänen asuinpaikkansa oli Immigrationin mukaan kuitenkin Bangkokissa, missä hänet lopulta pidätettiin.

Thaimaan kuninkaallinen poliisi ilmoitti, että epäilty lähetetään takaisin Khon Kaeniin, jossa syytökset tapahtuivat, oikeuskäsittelyä varten.

 

KUVA: fm91bkk

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (4 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.