Pattayan poliisi pidätti Bangkokissa kaksi huumekauppiasta, joilla oli viisi kiloa metamfetamiinia

Pattaya -

Pattayan kaupungin poliisi on pidättänyt tällä viikolla kaksi huumekauppiasta Bangkokissa, jotka lainvalvontaviranomaiset sanovat olevan yhteydessä Pattayan huumekauppiaisiin. Poliisi takavarikoi raportin mukaan viisi kiloa kristallimamfetamiinia, aseita ja ammuksia.

Majuri Suchart Manakan Pattayan kaupungin tutkintapoliisista kertoi The Pattaya News -lehden toimittajille: "Olemme pidättäneet kaksi huumeepäiltyä, jotka ovat Aussanee "Aun" Seewong, 29, ja Somchai "Chai" Namkam, 44."

"Heiltä takavarikoitiin viisi kiloa metamfetamiinia, käsiase, 14 luotia ja huumeisiin liittyvä sedan." Suchart selitti.

"Heitä syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa, ampuma-aseen ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta ja laittomasta aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman syytä", Suchart lisäsi ja kertoi upseerin havainnoista.

"Heidät pidätettiin hotellissa Phet Kasem Roadilla Tha Phrassa, Bangkok Yaissa. Nämä pidätykset tapahtuivat Pattayalla huumeisiin liittyvien syytteiden vuoksi pidätettyjen aiempien epäiltyjen vihjeen jälkeen. Kun jatkoimme tutkintaamme, pidätimme lisää epäiltyjä huumeverkostossa. Tämä verkosto voi olla myös suurempi, joten tutkimuksemme jatkavat Pattayan ja Thaimaan turvassa huumekauppiailta ja rikollisilta." Suchart päätti.

Kaksi epäiltyä pysyivät vangittuna lehdistön ajan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.