‘Amazing Thailand Expat Golf Tournament Series 2021’ järjestetään Phuket Sandboxissa

Bangkok, 30. syyskuuta 2021 - 

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ja urheiluviranomainen of Thaimaa (SAT) tänään yhdessä järjestäytynyt Ishayoiden opettaman ‘Upeaa Thaimaa expat Golf-turnaussarja 2021’ Laguna Golf Clubilla Phuketissa käynnissä olevan ‘Phuket Sandbox’-ohjelman aikana, joka 1 A Heinäkuu on toivottanut tervetulleeksi täysin rokotetut ulkomaalaiset turistit ilman tarvetta karanteeniin.

 

"Amazing Thailand Expat Golf Tournament Series" 2021’ järjestettiin Thaimaan kuninkaallisen hallituksen "Stay Play Safe" -käytännön mukaisesti, ja se on Amazing Thailand Safety and Health Administrationin (SHA) sertifioima tapahtuma.

 

- ‘Stay Play Safe’ -politiikka on matkailu- ja urheiluministeriön, kansanterveysministeriön ja muiden matkailuun liittyvien julkisten ja yksityisten organisaatioiden välinen yhteistyö rakentaa luottamusta terveys- ja turvallisuustoimenpiteisiin, jotka estävät hallita COVID-19ja samalla tarjota arvokasta tukea taloudelle.

 

Myös Phuketin provinssin sääntöjen ja "uuden normaalin" golfturnausten muodon mukaisesti järjestetty tapahtuma jaettiin aamu- ja iltapäiväsessioihin, mikä rajoitti golfaajien määrää. 50 varten istunto. Kaikille golfaajille tehtiin COVID-19 A testausmenettelyt ennen liittymistä.

 

"Amazing Thailand Expat Golf Tournament Series" 2021’ Phuketissa oli järjestämien erityisten golfturnausten joukossa TAT tänä vuonna edistää golfkokemusta tarjous Thaimaassa ulkomailla asuvien asukkaiden keskuudessa. Muita tapahtumia ovat olleet Minister Cup 2021 A huhtikuussa ja ‘All Thailand Golf Tour”. 2021’ sisältää seitsemän tapahtumaa Phuketissa alkaen Singha All-Thailand Championship 2021 A alkaen 23-26 syyskuuta Blue Canyon Country Clubilla, jota seuraa Singha Laguna Phuket Open 2021 A alkaen 7-10 lokakuuta Lagunan golfklubilla.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/