Pattaya City aikoo lisätä vedenpoistoputkia Walking Streetin lähelle tulvaongelmien ratkaisemiseksi

Pattaya -

Pattayan kaupunginhallitus suunnittelee lisäävänsä lisää vedenpoistoputkia ja -järjestelmiä Pattaya Walking Streetin lähelle Etelä-Pattayassa ratkaistakseen alueen jatkuvia tulva-ongelmia.

Pattayan kaupungin apulaispormestari Pattana Boonsawat ja henkilökunta ovat tutkineet Walking Streetin edustalla olevaa aluetta ja vierailleet useiden viime päivien aikana.

Apulaispormestari Pattana kertoi The Pattaya Newsille: "pormestari Sonthaya Khunplome on havainnut, että Etelä-Pattayan risteyksestä Chalerm Phrakiet 2 -tien varrella on huolenaihe, joka saa suuren määrän sadevettä viemärien kautta kaupungista ja Sukhumvit Roadilta."

"Kun Pattaya kärsii kovista myrskyistä ja jatkuvista sateista, tulvavesi ei pysty virtaamaan nopeasti mereen tässä Etelä-Pattayan osassa. Siten tämä aiheuttaa Etelä-Pattayan risteyksen tulvimisen ja ongelmia naapurimaiden kanssa ja kaduilla." Pattana selitti.

"Meillä on kaksi aluetta mielessämme asentaa lisää vedenpoistoputkia, jotka sijaitsevat lähellä Etelä-Pattayan jäteveden pumppausasemaa ja Walking Streetin sisäänkäyntiä. Pattana totesi.

"Työskentelemme kuitenkin myös kävelytien laajentamiseksi ja Pattaya Walking Streetin kehittämiseksi maanalaisten kaapeleiden kanssa ja tien korjaamiseksi, valmistaudumme vastaanottamaan ulkomaisia ​​turisteja marraskuusta alkaen", Pattana päätti.

Kävelykadun sisäänkäynti on parhaillaan rakenteilla suunniteltua kaapelinhallinta-, kävelytie- ja viemäröintiprojektia varten. Vaikka Pattanan mukaan se onkin haittaa, suurin osa kadulla olevista yrityksistä pysyy suljettuina, koska Thaimaan hallitus ei ole vielä sallinut viihdepaikkojen avaamista Covid-19-huolien vuoksi. Pattana toivoo, että kaupunki voi nopeuttaa suunniteltuja töitä ennen kuin mahdollista kadun avaamista uudelleen.

Hankkeelle ei kuitenkaan annettu tarkkaa aikataulua, kuten viihdepaikkojen avaamiselle.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.