Grundfosin uusi SQFlex Large tuo kestäviä pumppausratkaisuja Thaimaan maatalousteollisuudelle

Seuraava on lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ovat heidän omiaan.

Thaimaa, 28. syyskuuta 2021 – Grundfos, maailmanlaajuinen johtava edistyneiden pumppuratkaisujen ja vesiteknologian valmistaja, esittelee SQFlex Largen, joka on pitkäaikaisen SQFlex-aurinkovoimalla toimivan uppopumppuvalikoimansa laajennus. Maatilan energiankäytön ja hiilidioksidipäästöjen vähentämisen lisäksi sarja tarjoaa useita etuja perinteisiin verkkopohjaisiin tai dieselkäyttöisiin pumppujärjestelmiin verrattuna, mukaan lukien helppo asennus, alhaiset huoltokustannukset ja alhaiset käyttökustannukset.

Yhtenä maailman suurimmista riisin viejistä Thaimaan maatalousteollisuuteen kohdistuu lisääntyviä paineita maan tielle kohti nollapäästöjä. Riisintuotantoteollisuuden kerrotaan kuluttavan eniten vettä, minkä seurauksena kasteluun käytetään suuria määriä energiaa. Pelkästään kastelu muodostaa merkittävän osan energiankäytöstä, joten aurinkovoimalla toimivat ratkaisut tarjoavat alalle suuren potentiaalin saavuttaa energiakustannussäästöjä ja vähentää hiilidioksidipäästöjä.

Vastauksena kasvavaan ympäristöhuoliin Thaimaa on edistynyt merkittävästi siirtyessään kohti uusiutuvaa energiaa, joka muodostaa nyt yli kolmanneksen maan energialähteistä. SQFlex Large on suunniteltu vastaamaan aurinkoenergiapumppujen kasvavaan kysyntään samalla kun se kestää alueen vaihtelevia sääolosuhteita. Laajennuksen myötä Grundfos SQFlex sisältää nyt viisi nopeaa mallia – kolme suurta, yhden keskikokoisen ja yhden pienen kapasiteetin – tarjoavat kattavan valikoiman aurinkoenergialla toimivia vedenpumppusovelluksia.

SQFlex Large tarjoaa luotettavan off-grid-veden kastelu-, kastelu- ja maatalouden vesihuoltoon ja siirtoon. Ratkaisuihin kuuluu sisäänrakennettu taajuusmuuttaja, joka varmistaa yhteensopivuus virtalähteen kanssa mistä tahansa lähteestä, koska moottori toimii sekä vaihto- että tasavirralla virtalähteistä, kuten aurinkopaneeleista ja generaattoreista. Valikoima sisältää myös älykäs kuivakäyntisensorin suojaus – jos poraus käy kuivaksi, moottori on suojattu ja pysähtyy käynnistyen uudelleen automaattisesti.

“SQFlex Large -valikoiman laajennus osoittaa jatkuvan prioriteettimme kehittää tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia samalla kun pysymme uskollisena sitoumuksellemme tarjota kestäviä ratkaisuja. Uuden valikoiman avulla asiakkaamme voivat laajentaa aurinkosähkösovellustensa kapasiteettiaan yksinkertaisella ja luotettavalla täydellisellä pumppausratkaisulla, joka on helppo asentaa erittäin vähällä huoltotarpeella”, sanoo Rick Holland, Senior Regional Sales Director, Water Utility – APAC & Country. Ohjaaja Australia.

Asiakkaat pääsevät käsiksi  Grundfos GO Solar -mobiilisovellus joka tarjoaa kolme tapaa mitoittaa aurinkovoimalla toimivat vesijärjestelmät. Sovelluksen avulla asiakkaat voivat mitoittaa aurinkopumppujärjestelmiä offline-tilassa, ja se tarjoaa sisäänrakennetun maantieteelliseen sijaintiin perustuvan vesilaskurin, joka määrittää koteihin, viljelykasveihin tai karjaan tarvittavan keskimääräisen arvioidun vesimäärän. Grundfos GO Solar -sovellus on saatavilla App Storesta molemmille iOS ja Android laitteet.

Yhteenveto eduista:

  • Erittäin pitkä käyttöikä: Rakennettu ankariin olosuhteisiin ruostumattomasta teräksestä valmistettujen rakenteiden ja pohjaan kiinnitettävien sinkkianodien ansiosta
  • Älykäs ohjaus: Älykäs sisäinen moottorin ohjaus säätää pumpun nopeutta aurinkoenergian tasavirtasyötön mukaan
  • Helposti yhteensopiva: Voidaan käyttää monenlaisten virtalähteiden, kuten aurinko-, generaattori- tai vaihtovirtalähteiden kanssa
  • Älykäs suojaus: Jos poraus käy kuivaksi, moottori on suojattu ja pysähtyy käynnistyen uudelleen automaattisesti
  • Alhaiset käyttökustannukset: Uusiutuvien energialähteiden käyttö johtaa erittäin alhaisiin käyttökustannuksiin
  • Vähän huoltoa: Sisäänrakennettu elektroniikka ja korkealaatuisten materiaalien käyttö parantavat pumpun toimintaa

Tietoja Grundfosista:

Olemme edelläkävijöitä ratkaisuja maailman vesi- ja ilmastohaasteisiin ja parannamme ihmisten elämänlaatua. Maailmanlaajuisena pumppu- ja vesiratkaisualan yrityksenä tarjoamme asiantuntemusta energia- ja vesitehokkaista ratkaisuista ja järjestelmistä monenlaisiin sovelluksiin, kuten vesilaitokseen, vedenkäsittelyyn, teollisuuteen ja rakennuksiin. https://www.grundfos.com/

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/