Hyatt Regency Koh Samui astuu lautaselle hienona ruokailupaikkana

Seuraava on lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ovat heidän omiaan.

KOH SAMUI, Thaimaa (15. syyskuuta 2021) – Sisilialaisena Frederik Farina on täynnä kulinaarista kulttuuria, joka korostaa yksinkertaisuutta ja kestävyyttä.

Kokenut F&B-visionääri hyödyntää juurtunutta ruokafilosofiaansa tehdäkseen Hyatt Regency Koh Samuista Thaimaan legendaarisen paratiisisaaren jännittävimmän ruokailupaikan.

Farina, joka on viettänyt 18 vuotta Hyattin palveluksessa Kaakkois-Aasiassa, on kulinaarinen johtaja design-forward-lomakeskuksessa, joka on odotettu lisä Koh Samuin luksusmajoitusvalikoimaan, joka paljastettiin heinäkuun alussa.

Kolmen Thaimaan suurimman hotellisuunnittelunimen – Office of Bangkok Architecture, August Design ja PLandscaping – yhteistyönä toteutettu 140 huoneen kiinteistö vie kahdeksan hehtaarin yksityistä rantaviivaa Samuin kaukaisessa koilliskulmassa.

Roolissaan Farina valvoo lomakeskuksen kolmea ruokailukonseptia. Näihin kuuluvat SESUN – trendikäs rannalla sijaitseva grilli, jossa on pääosin tuoreita meren antimia ja korkealuokkaisia ​​liharuokia välimerellisellä vivahteella – sekä koko päivän avoinna oleva Yangna, jossa on tarjolla aitoja thaimaalaisia ​​ruokia kansainvälisiin erikoisuuksiin.

Frederik Farina, kuvassa tässä Hyatt Regency Koh Samuin yrttitarhassa, toivoo tekevänsä lomakeskuksesta yhden Koh Samuin tärkeimmistä ruokailukohteista.

Lomakeskuksen kulinaarista listaa täydentää Oasis on the Rocks: romanttinen kokinpöytä suojaisella niemekkeellä Thaimaanlahden kupevien vesien vieressä.

Kaikki kolme vaihtelevat huomattavasti tunnelman ja ruokatarjonnan suhteen. Heitä yhdistää kuitenkin Farinan laserpainotus korkealaatuisten tuotteiden (mahdollisuuksien mukaan paikallisesti hankittujen) hyödyntämiseen, jotta asiakkaat voivat tarjota moniaistisia kokemuksia.

"Olen ehdottomasti tuotelähtöinen, joten kaikki riippuu tuotteiden laadusta, alkuperästä ja käsittelystä", hän sanoi. "Oikein toimimalla voimme tarjota ruokakokemuksia, jotka heijastavat sijaintia ja sen kulinaarisia perinteitä ja kulttuurisia elementtejä säilyttäen samalla ulospäin suuntautuvan filosofian ja laajan vetovoiman."

SESUNissa painopiste on Koh Samuin erittäin tuoreissa merenelävissä. Kalastusverkko tapahtumapaikan katolla heijastelee merenelävien alkuperää, jota paikalliset kalastajat toimittavat kestävistä lähteistä. Merellinen palkkio grillataan sitten kookoskuorien päällä Samui-tyyliin maksimaalisen maun antamiseksi. Muita menun kohokohtia ovat mehukkaat Wagyu-pihvit ja Välimeren inspiroimia ruokia, joissa hyödynnetään lomakeskuksen luomupuutarhan tuotteita.

Yangna tarjoaa enemmän thaimaalaista tulta, ja ruokalistalla on erikoisuuksia eri puolilta kuningaskuntaa sekä muita vaihtoehtoja kiinalaisista dim sumista länsimaisiin mukavuusruokiin ja luoviin salaatteihin. Pakollisia ruokia ovat kourallinen aitoja eteläthaimaalaisia ​​curryja, jotka on täynnä rohkeita mausteita.

Oasis on the Rocks palvelee vieraita, jotka haluavat intiimimmän ruokailukokemuksen. Hitaasti valaistut lamput valaisevat polun kiviä pitkin aalloilla avautuvalle tasanteelle, jossa on katettu pöytä kahdelle pariskunnille, jotka voivat valita kolmesta herkullisista menuista: mereneläviä, thaimaalaisia ​​tai Välimeren ruokia.

Se on unohtumaton matka, joka hyödyntää lomakeskuksen upean sijainnin kauneutta. Se sopii myös yhteen Farinan halun kanssa herättää paikan tunne kulinaarisissa kokemuksissa, joita hän on kuratoinut kiinteistössä.

"Perimmäisenä tavoitteena on tarjota ruokaa persoonallisesti", hän lisäsi. "Viitamalla siihen, missä olet, voit parantaa kohteen arvostusta."

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/