Thaimaan yleisradiotoimikunta kieltää roskapostiviestit

Bangkok, Thaimaa-

 Thaimaan kansallinen yleisradio- ja televiestintäkomissio (NBTC) on ryhtynyt toimiin kieltääkseen roskapostiviestit (SMS) puhelimissa torstaista 23 alkaen.

Tilauksesta ilmoitti NBTC:n vt. pääsihteeri Trairat Viryasirikul, jonka mukaan NBTC piti uusista säännöistä kokouksen huippupuhelin- ja Internet-palveluntarjoajien, kuten DTAC ja AIS, kanssa.

On tärkeää huomata, että tilaukset estävät erityisesti pornografiaa, uhkapelejä, lainoja ja vastaavia palveluntarjoajia koskevat viestit. Jotkut tiedotusvälineet ovat raportoineet tämän KAIKKIEN ei-toivottujen viestien kiellona, ​​mutta se ei ole aivan niin. Sen sijaan se on tarkemmin sanottuna kielto sellaisille viestiluokille, joita pidetään Thaimaassa laittomina tai jotka voivat aiheuttaa riskin kuluttajalle.

Kielto seuraa NBTC:n mukaan useiden kuluttajien viime vuoden aikana tekemiä valituksia. NBTC:n mukaan tämäntyyppiset roskapostiviestit olivat lisääntyneet merkittävästi myös Covid-19-jakson aikana, erityisesti rahapeleihin ja lainoihin liittyvät viestit, jotka usein velkaantuivat entisestään tai joutuvat saaliiksi jo ennestään taloudellisista ongelmista kärsiville.

Mielenkiintoista on, TPN-media huomauttaa, että määräyksissä todetaan myös, että palveluntarjoajien ei tulisi itse lähettää roskapostia asiakkaille viesteillä, mikä on saanut monet pohtimaan sosiaalisessa mediassa, viittaako tämä jatkuviin ei-toivottuihin tarjouksiin ja teleyritysten viesteihin. Vastauksena näihin kysymyksiin NBTC ilmoitti julkaisevansa täydellisen luettelon "kielletyistä" tekstiviesteistä ja pyytää teleyrityksiä kokoamaan yhteisen tietokannan asiaankuuluvien virastojen avulla.

Tämä luettelo julkaistaan ​​NBTC:n mukaan tulevaisuudessa heidän verkkosivuillaan, mutta lehdistöaikaa ei ollut saatavilla eikä sen julkaisupäivämäärää ollut tarkkaa.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/